2777
2789
عنوان

چقدر بعضی پرستار ها بد صحبت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 130 پست
چرا آیسیو بودن مادرتون؟

عمل تعویض مفصل انجام داده

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

وای خدا به منم همینو میگفتن که دل نبند شاید بمیره 

مشکل بچم فقط این بود که زود دنیا اومده بود

منم چیزی بهشون نمیگفتم سنمم کم بود بچه بودم 

الان بچم ماشاالله بهش پزشکی میخونه قربونش برم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قربونش بشم😘😘چند هفته بودی گلم؟

فدات بشم عزیزممممم

اخرا شش ماهش بود به دنیا اومد مشکل رحم داشتم نمیتونستم بچه نکه دارم قطعی گفته بودن زنده نمیمونه بمونه هم فلجی چیزی میشه

اما سالم سالمه، باهوشو قد بلنده دانشگاه پزشکی تهرانم درس میخونه

عمل تعویض مفصل انجام داده

خداراشکر که حالشون خوب شده ، کلا آیسیو برای بیمار هوشیار سخته شرایطش مگر اینکه آیسیو یه انتخابی برای این مدل جراحی ها در نظر گرفته باشند 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

کاش خنده بود میگفت هی گفتن ساکت نگو درد دارم نگو فلان با خشونت رفتار کردن واقعا بعضیا چقدر بیشعورن خ ...

واقعا نمی‌فهمن بعضی هاشون

پرستار های مرد خوبن اما زنا اعصاب ندارن

هی به شوهر دوستم میگفتن زنت دیگه بچه دار نمیشه می‌خوایم رحمش رو دراریم 

دوستمو بعد بردیم دکتر زنان گفت اصلا لازم نیست رحمش رو در بیارید 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

فدات بشم عزیزممممماخرا شش ماهش بود به دنیا اومد مشکل رحم داشتم نمیتونستم بچه نکه دارم قطعی گفته بودن ...

این همون روزی که رفت تو هفت ماه بدنیا اومد بچه 

وزنش چقدر بود عزیزم؟

فدات بشم عزیزممممماخرا شش ماهش بود به دنیا اومد مشکل رحم داشتم نمیتونستم بچه نکه دارم قطعی گفته بودن ...

خداروشکر ماشالله بهش دست راستش رو سر ما

عزیزم شما تهران بودی یا شهرستان؟

این همون روزی که رفت تو هفت ماه بدنیا اومد بچه وزنش چقدر بود عزیزم؟

1 کیلو نمیدونم کم بود خیلی اینقد کم بود که 1 درصدم امکان زنده موندنش نبود ولی شوهرم رفت واسش شناسنامه گرفت من دور ازجونش میگفتم احمقی؟ این که زنده نمیمونه

ولی مونددد

خداراشکر که حالشون خوب شده ، کلا آیسیو برای بیمار هوشیار سخته شرایطش مگر اینکه آیسیو یه انتخابی برای ...

آره خیلی وحشتناک درد داشت و وضعیت فشار و ایناش هم درست نبود سر همین دادنش ای سیو 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

1 کیلو نمیدونم کم بود خیلی اینقد کم بود که 1 درصدم امکان زنده موندنش نبود ولی شوهرم رفت واسش شناسنام ...

شوهر دوستمم گرفته 

اومد خونه گفت اسمشو گذاشتم زینب که حضرت زینب نگه دارش باشه 

واقعا نمی‌فهمن بعضی هاشونپرستار های مرد خوبن اما زنا اعصاب ندارنهی به شوهر دوستم میگفتن زنت دیگه بچه ...

به حرفاشون توجه نکنید با دکتر حرف بزنید

من نقص ایمنی دارم بعد جراحی برام ممنوعه مگر در مواقع ضروری

برا پسرم رفتم بستری شدم ی دانشجوی پزشکی اومد ازم شرح حال بگیره سرم داد زد که تا کی میخوای بچه بیاری به جز این کاری بلد نیستی؟

من فقط لبخند زدم ولی واقعا قلبم شکست

همیشه میگم کاش جوابشو میدادم

آره خیلی وحشتناک درد داشت و وضعیت فشار و ایناش هم درست نبود سر همین دادنش ای سیو

خداراشکر که بهترن 💝 مادربزرگ منم تعویض مفصل انجام دادن دو روز آیسیو بودن. عمل سختیه حتما بهشون حسابی برسید انشالله که سرپا بشن✨

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️