2777
2789

ما رفتیم یه پارک شوهرم گفت بیا یه گشت بزنیم گفتم بیا سوار کشتی معلق بشیم که می‌ره بالا و پایین گفت من میترسم گفتم بیا بریم اصرار کردم 

«چون تو مدرسه سوار شده بودم فکر نمی‌کردم اینقدر ترسناک باشه »

اونم اومد بعد که سوار شدیم ردیف یکی مونده به آخر اینقدر جیغ زدم و ترسیدم که میخاست حالم بده بشه شوهرم هم ترسیده بود  بعد کشتی رو وایسوندن به شوهرم حرف زدن که چرا حواست به خانمت نبوده و دستشو نگرفتی اینا بعد اومدیم بیرون ولی خیلی شوهرم ناراحته منم نمی‌دونستم در این حد ترسناکه  حالا شوهرم گفت جلو این همه آدم زشت شدیم همش تقصیر منه🥹 

بدنم از ترس می‌لرزید و فقط جیغ می‌کشیدم فهمیدن حالم بده وایسوندن خیلی بد بود آبروم رفت جلو اون همه آدم  بهمون گفتن مگه نگفتیم اگه می‌ترسین یه جا سوار بشین که نترسید بعد شوهرم هم خیلی ناراحت شد

خدایا شکرت🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🫤😂😂😂خدایا ول کنید این بحثارو تروخدا چرا انقدر زندگیو به خودتون سخت میگیرین الان همه میرن خونه کسی حتی فکرم‌نمیکنه به این موضوع لذت ببرید از زندگیتون ب جای این فکرا ب بجاش بخندین ک چقد هیجان داشت و ترسیدین

یعنی زشت نیست این اتفاق ؟🥹

نه چه زشتی ای داره من میرم شهربازی جیغم نمیاد ولی واسه اینکه به بقیه همراها خوش بگذره الکی جیغ میزنم😂🤣

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خیلی دوست دارم واسه یه بارم شده سوار بشم 😁

بهت پیشنهاد میکنم هیچوقت سوار نشو به شدت وحشتناکه من اگه یک دقیقه واینستاده بود سکته میکردم چون کل بدنم داشت بی حس میشد و خواب می‌رفت  بعد هرجایی هم واینمستن خدا بهم رحم کرد که کشتیه رو نگه داشتن 

خدایا شکرت🫶🏻