2777
2789
عنوان

کالبد شکافی

| مشاهده متن کامل بحث + 10168 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مگه چیزای ترسناک گف؟؟؟

نه 

من از مرده و خون و تیغ و اینا حالم بد میشه و میترسم🤕🤒🤭

دلم چایی تازه دم خواست😐

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
حامله شدیم ازین قفلی خخخ بعضیا انقد اطلاعات عمومی نداشتن که با چهار تا مطلبش از خود بیخود شدن  ...

پس بگو برا مام ی تایپیک بزن بیایم بدونم ازش

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
نه  من از مرده و خون و تیغ و اینا حالم بد میشه و میترسم🤕🤒🤭 دلم چایی تازه دم خواست😐

پاشو دم کن بزن به بدن

شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت...   turk girl    از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.
همونارو بگو 😭🥺🥺🥺

اینکه سخت‌ترین لحظه براش کالبد شکافی یه تازه عروس بود که با عسل حاوی سیانور توسط پدرشوهرش کشته میشه 🤕 

یا اینکه کالبد شکافی اعدامبها 

دیگه یادم نیست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

میگف یه دختری رو اوردن که چند نفر بهش ت ج ا و ز کرده بودن،بعد تو کوره اجر پزی انداخته بودنش،ولی از ا ...

باخدا

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
پاشو دم کن بزن به بدن

بوووی کی حال داره

ای موقع شب😂بس که با بچه هام چونه زدم دیگه حال ندارم تکون بخورمـ

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
😂😂😂کجا خونده  بگو منم بررم بخونم من عین بید میلرزیدم از ترس ها بازم میخوندم شانسمم از ساع ...

نه بابا بهش توجه نکن 

تجربه هم ثابت کرده برای کسی یا حادثه ای عمیقا نباید دل سوزوند چون انرژیش بر میگرده به ادم وعینا سرش میاد 

کلا فراموش کن ،طرف اگه سوگند پزشکی یاد کرده نباید انقد نامحرم باشه وبیاد فاش کنه و حال همه رو بد کنه 

نگو گووزووو😐🤌

گفت تا دوروز بعد فوت گوش میشنوه. گفت داخل مخچه یه اندام هست اندازه یه دونه ماش اون نقطه که حکم زاپاس مغز رو داره و گوش آخرین اندامی هستن که از کار میافتن

گفت جنازه وقتی برای کالبد شکافی میاد اول داخل یه سالن مخصوصی میره اونجا جنازه رو داخل آب داغ میذارن تا از اون حالت خشکی دربیاد و بدنش نرم بشه برای کالبد شکافی، بعد یه پودری به اسم فرمالین میزنن که موقع تشریح جسد بدم حالت پلاستیکی پیداکنه و خونریزی نکنه

میگف یه دختری رو اوردن که چند نفر بهش ت ج ا و ز کرده بودن،بعد تو کوره اجر پزی انداخته بودنش،ولی از ا ...

خلاصه با همین 2تا تایپیک قلبم اقتاد تو.... 😂🥲

باخدا

یکی هم حین کالبد شکافی زنده شده بوده 

دستش گرفته بوده

بسه یا بازم بگیم 

بترسی😂👻👻

گفت تا دوروز بعد فوت گوش میشنوه. گفت داخل مخچه یه اندام هست اندازه یه دونه ماش اون نقطه که حکم زاپاس ...

تشنمهههه تخم ندارم برم بخورم