2777
2789

واقعا خسته شدم 

پونزده سال ازدواج کردم اصلا اهل تغییر تو زندگی نیست 

بخدا خیلی سخته انگار وسواس داره از خرید هر چیزی می ترسه 

من از تیر ماه می‌خوام ماشینم رو عوض کنم از تیر الان میگم فردا ماشین رو ببرم کارواش عکس بگیرم بزارم تو دیوار زیر لب میگه قفلی زده 

یعنی می‌خوام خودم رو بکشم من عاشق ماشینم دست خودم نیست بخدا اگه به خاطر خودم و بچه ام نبود صد سال ماشین رو عوض نمی کردم سود همون پولی که می‌خوام بزارم رو ماشین ماهی ده تومنه خوب من دارم از اون می‌گذرم تو چرا همکاری نمی کنی 

وسواس داره 

بابای منم همینه خونمون رو تعمیر کردم بعد اومد سینک و کابینت و کل وسایل ۲۰سال پیش رو دوباره نصب کرد رو خونه😂

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم همش حس می کنم هیچ وقت هیچی تو خونه ام تغییر نمی کنه پرده خونه ام مال پونزده سال پیش مال جهازم وضعمون هم بد نیست خیلی اخلاقش رو اعصاب 

فقط مثل چی برای خونه خرید می کنه خونه ام شبیه سوپر مارکت 

چقدر شوهرتون شبیه بابای منه

و من و مامانم به شدت حرص میخوریم

پدر منم وسواس داره برای خرید کردن و هر موقع هم چیزی میخره پشیمونه و همش میگه اینجاش فلانه اونجاش فلانه اینو انداخت به من

یعنی ما سر ماشین عوض کردنمون پیر شدیم

آخرشم بعد قولنامه هی گفت این خوب نبود و فلان جاش مشکل داره و ...

میدونی،جوری نیست که بشه بهش تکیه کرد

خیلی حس بدیه

به مامانم میگم کاش اونی که قراره باهاش ازدواج کنم این مشکلو نداشته باشه چون از دست بابام خیلی حرص میخورم

به خاطر این مشکلشم همیشه از همه چیز و همه کس عقبیم هیچ پیشرفتی نداریم

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
چقدر شوهرتون شبیه بابای منه و من و مامانم به شدت حرص میخوریم پدر منم وسواس داره برای خرید کردن و ه ...

آره بخدا من پول جمع می کنم میزارم بانک همش هم در حال کار کردنم آنقدر همسرم جلوم رو میگیره و همش من رو میترسونه فقط پول تو بانک و تو حساب ها میمونه ارزشش میاد پایین از بس از خرید کردن مخصوصا در حد ماشین و خونه و اینا می ترسه به هیچ جا نمی رسیم 

درکت میکنم عزیزم 

الان باور کن یه جنگ اعصابی دارم 

پول خودم الان هست نمیتونم ماشین بخرم نه اینکه اون پول من رو بخواد نه اصلا نمی خواد ولی هی میگه وایسا ببینیم چی میشه فکر می کنه الان اتفاقی می‌افته ماشین یهو یک چهارم قیمت میشه 

آره بخدا من پول جمع می کنم میزارم بانک همش هم در حال کار کردنم آنقدر همسرم جلوم رو میگیره و همش من ر ...

خیلی بده خیلی

باور کن الان من یکی از ملاک هام اینه که طرف مقابلم اینجوری نباشه 

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
خیلی بده خیلی باور کن الان من یکی از ملاک هام اینه که طرف مقابلم اینجوری نباشه 

واقعا واقعا مهمه چون تو زندگیت اونجوری که باید پیشرفت نمی کنی همش جنگ اعصاب داری حتما ببین آدمی باشه که جرات ریسک و خرید و فروش رو داشته باشه 

واقعا واقعا مهمه چون تو زندگیت اونجوری که باید پیشرفت نمی کنی همش جنگ اعصاب داری حتما ببین آدمی باشه ...

دقیقااااا

واقعا همینطوره 

الان باور کن یه جنگ اعصابی دارم  پول خودم الان هست نمیتونم ماشین بخرم نه اینکه اون پول من رو ب ...

ماهم پیشرفت خاصی نکردیم با اینکه شاید از خیلی ها بهتر بوده وضعيت مون  و اونا پله های ترقی رو طی میکنن و من تماشاچی و افسوس!!!!

چون از تغییر و تحول می‌ترسن 

من که میگم ریشه در کودکی... به خانواده و باورهای غلط قبلشون ربط داره 

خدا خودش برامون راه رو باز کنه ان شاالله 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ماهم پیشرفت خاصی نکردیم با اینکه شاید از خیلی ها بهتر بوده وضعيت مون  و اونا پله های ترقی رو طی ...

دقیقاااا 

آدم هایی پیشرفت کردن که من اصلا باورم نمیشه و من همیشه باید تو همون حال بمونم چون آقا از همه چی می‌ترسه پدرشوهرم اینجوریه اون که دیگه داغونه

دقیقاااا  آدم هایی پیشرفت کردن که من اصلا باورم نمیشه و من همیشه باید تو همون حال بمونم چون آق ...

سامیه جان همانطور که نوشتم ريشه داره این موضوع که شما هم الان اشاره به پدرش کردی

من خیلی جاها هلش دادم یا خانواده ام ولی دیگه هممممه خسته شدیم و دوست داریم خودش هم یه حرکتی بزنه که .....هعععی

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!