2777
2789
شما زودتر تخمک گزاری کردی و بعدش رفتی منم یه ماه 14 سیکل رفتم سونو گفت فولی غالب نداری وقتی دقت کردم ...

سیکلاتون چن روزس؟

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تاثیر داره؟؟؟؟؟؟ دکتر بهم گفت ولی من جدی نگرفتم 

چی گفت دکتر؟ 

اگه تخم هویجو میگی اره من خودم خوردم دو ماه 

ولی قرص و دارو هم میخوردم

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
چی گفت دکتر؟  اگه تخم هویجو میگی اره من خودم خوردم دو ماه  ولی قرص و دارو هم میخوردم

فقد روزای پری خوردی؟

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
پس چرا حامله نشدی من شنیدم با لتروزل سریع باردار میشن شوهرتم آز داده؟

یک بار آزمایش داد سرعت حرکت اسپرم ها کم هست دکتر براش کیوتن قرمز نوشت حالا فردا هم قراره آزمایش بده دوباره 

خدایا کمکم کن🌸

تحت نظرم متفورمین مصرف میکردم سه ماه پیش با یک بار اقدام باردار شدم سقط شد البته اون یک بارم اشتباهی ...

عیب نداره بخودت استرس نده من هم پلی کیستیک بودم هم یه لولم بسته بود ولی باردار شدم بعد ۲ سال 

منظورم اینه وقتش میرسه خدا خودش یه روزی میخواد برات 

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
آره تخم هویج رو میگم تا روز چند بخورم؟ به من گفت شوهرت هم باید بخوره

خودت چ روزایی شوهرت چ روزایی؟