2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم سونو و چکاپ دادم دارم یدوفولیک میخورم و رژیم ک یکم وزن کم کنم

منم اسید فولیک نخوردم فقد گرمی میخورم فعلا 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
کسایی ک پلی کیستیک هستن بخورن اشکال داره؟

نه 

منم دوساله پلی کیستیک داشتم باردار نمی‌شدم خب چرا نمیرید دکتر 

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
من دوماه پیش خوردم همون ماه باردار شدم البته آمپول هم زدم

چقد خوشحال میشم وختی اینجور پیامارو میبینم🥺🥺🥺❤️

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
من این ماه روز تخمک‌گذاری سونو انجام دادم‌گفت فولیکول غالب نداری

شما زودتر تخمک گزاری کردی و بعدش رفتی منم یه ماه 14 سیکل رفتم سونو گفت فولی غالب نداری وقتی دقت کردم دیدم دوروزه قبلش درد و ترشح داشتم ماه بعدش 12 رفتم سونو ودیدم بله من 12 شیش تخمک گزاری میکنم

نه  منم دوساله پلی کیستیک داشتم باردار نمی‌شدم خب چرا نمیرید دکتر

تحت نظرم متفورمین مصرف میکردم سه ماه پیش با یک بار اقدام باردار شدم سقط شد البته اون یک بارم اشتباهی شد