2777
2789
آره تخم هویج رو میگم تا روز چند بخورم؟ به من گفت شوهرت هم باید بخوره

من فقط خودم خوردم شوهرم نخورد روز اول پری تا سوم صبح ظهر شب

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی عزیزم قرص چی خوردی ؟ روش اقدامت چی بود من شنیدم میگن حالت سجده خوبه

قرصام همون متفورمین لتروزول و اینا بود ولی آمپول آزاد سازی زیاد زدم 

روش اقدام والا همه جوره داشتیم کلان یادم نیست یه حالت باشه

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

سلام به مامان های آینده

من ماه دومه اقدامم،هفت روز تا موعد پریودم مونده،از وسط سیکل دردهای زیر شکم دارم که مشابه درد پریوده ولی خیلی خفیف تره،هیچ علامت دیگه ای ندارم

خیلی بی طاقتم میخوام زودتر بفهمم این ماه نتیجه گرفتم یا نه

التماس دعا دارم

ایشالا هممون این ماه نتیجه مثبت بگیریم

خدایا به امید تو... 

سلام به همه دوستان

من روز ۱۳ سونو دادم ۴ تا فولیکول آنترال داشتم که سایزشون ۹ بود بعد گفت بنظر میاد پولیپ کوچک داری زیر ۱ سانت باید ماه بعد ۵ پریودت بیای دوباره سونو.

جواب رو دکتر دید گفت تخمکات کوچیکن باید لتروزول بخوری و برای پولیپ چیزی نیست امکان داره با پریود بعدیت از بین بره،کسی بوده پولیپ داشته باشه از بین رفته باشه؟؟

خدایا اول از همه سلامتی آرزوی من برای همه است بعد از اون هیچ انسانی در حسرت فرزند نباشه🙏🙏❤❤❤
سلام به همه دوستان من روز ۱۳ سونو دادم ۴ تا فولیکول آنترال داشتم که سایزشون ۹ بود بعد گفت بنظر میاد ...

عزیزم نگران نباش...ولی برو دکتر. من مادرهمسرم داشت خوب شد با دارو .

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
والا۹ماهه اقدامم😔

عزیزم چندسالتونه؟

منم ۴ ماهه افدامم ولی هنوز خدا نخواسته...البته پلی کیستیک هستم .

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
عزیزم چندسالتونه؟ منم ۴ ماهه افدامم ولی هنوز خدا نخواسته...البته پلی کیستیک هستم .

شما هم لتروزول میخوری؟

چند سالته؟من ۴۰ سالمه یه بچه دارم برای دومی دارم اقدام میکنم که فعلا خدا نخواسته ۶_۷ ماهه

خدایا اول از همه سلامتی آرزوی من برای همه است بعد از اون هیچ انسانی در حسرت فرزند نباشه🙏🙏❤❤❤