2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 5076 بازدید | 199 پست

ببین منم همینجوری بودم اصلا افتضاح بود من حتی از حموم هم میومدم بوی تند عرق میدادم اعتماد بنفسم خراب شده بود ولی رفتم بوتاکس کردم هنوز هم عرق میکنم ولی اون بوی افتضاح رفته البته تقریبا اوایل اصلا عرق نمیکردم خشکه خشک بود زیربغلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ امخیلی کلافه ام حاضرم هزینه کنمولی وقت و حوصله مرتب ورزش کردن و رو ندارممثلا حاضرم هزینه کنم عذد ...

سلام قشنگم. دیدم همه کار کردی، و واقعا ناراحت شدم که اذیتی انقدر 🥲 ببین دختر خوبم، میگی همه چیز رو امتحان کردی، ولی نمی‌دونم این مام صابونی ها خیلی جالبه ب نظرم، من چند سال پیش ازشون خیلی بدم میومد، فکر میکردم اسپری خوبه و اونا منفذهای پوست رو میگیرن ووو، اما دیدم همسرم استفاده میکنه، و اینکه ، راستش همسرم اصلا بود نمی‌داد ، ولی به هر حال مرد هست و من تو این شش سالی که ازدواج کردیم یکبار ندیدم بوی عرق بده 😊 به برادرم هم گفتم، برادرم کم سن و سال هست و کمی زود بوی عرق میگیره، الان اونم به من میگه خیلی راضیه، نسبت به اسپری و ...بیشتر جواب گرفته😊 شما اگر امتحان نکردی ، اینم امتحان کن😊 با توجه به اینکه خیلی هم دختر تمیزی هستی ، به نظرم راهکار شما زدن سرکه و ..نیست، میترسم آنقدر زیر بغلت رو از این چیزها بزنی ، ک همه باکتری های مفید رو از بین ببری و این حتی بوی عرق شما رو بدتر می‌کنه🥺

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
من راجع به عفونت زنانه این نظرو دارم.واقعا دیگه خسته شدم ازین عفونت و شستشو ولی همیشه هم شلوارم بو م ...

اولا شما حتما قسمت بکینی باید بری لیزر راه دیگه هم نداری بعد هم کپسول سیپروفلوکساین. 500بخوز 

اولا شما حتما قسمت بکینی باید بری لیزر راه دیگه هم نداری بعد هم کپسول سیپروفلوکساین. 500بخوز

دقیقا حس میکنم موهای زائد بدتر میکنه عفونتو.اما پول لیزر ندارم.میگن واجبی هم برا عفونت خوبه اما اونم استفاده نکردم فقط ژیلت میزنم.چند روز پیش رفتم داروخونه دارو بخرم اتفاقا میخواستم سیپروفلوکساین بخرم اما تحقیق کردم انگار عوارضش زیاده. فقط دایکسی سایکلین خریدم و مترونیدازول.اما وقتی خوردم هیچ بهتر نشدم

خب لیزر قسمت بکینی میگه چقدره که میگی گرونه بعد هم لیزر 45روز یکبار میخوای بری بیشتر 300تا 400بیشتز نیست سیپروفلوکساین هم مثل بقیه دارو ها عوارض داره ولی نه اونقدر ها که شما میگی من تهران رفتم دکتر زنان گفت سیپروفلوکساین استفاده کن 10ساله دیگه عفونت نکردم اصلا تازه من فقط 7روز خوردم دیگه لیزر هم رفتم  الان همیشه تمیز و بدون عفونت هستم راحت 

نمیشه که اخه یک عمر هیچی نخوردمن همیشه بو دارم هر چی بخورم

عزیزم منم مثه شمام و همسرم از روسیه واسم مام درای آیدیا آورد زدم عالی بود یعنی عالی ها،بعد یه بار اتفاقی تو مغازه آرایشی های شهرمون پیدا کردم راه درمانش فقط همینه بهش مام پودر بچه هم میگن

اگه دکتر سنتی میشناسید میشه به من معرفی کنید کبدم چربه

کدوم شهرهستید 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

من راجع به عفونت زنانه این نظرو دارم.واقعا دیگه خسته شدم ازین عفونت و شستشو ولی همیشه هم شلوارم بو م ...

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی بارداری داره شرکت کن کلی درمان‌های ساده برای عفونت هست که به دردت میخوره

عزیزم شما باید تغذیه تو اصلاح کنی

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی مزاج و درمان داره شرکت کن 

خیلیا نتیجه گرفتن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی عزیزم 

#درمان_بیماریها 157

❇️ درمان #بوی_بد_بدن

☢️ برخی افراد هستند که نا خوداگاه همیشه بدنشون بوی بدی میده و هم خودشون و هم دیگران بابت این موضوع عذاب میکشن.

دلایل ایجاد بوی بد بدن:

🔺 زیاد ماندن در دستشویی

💢 خوردن مشروبات الکلی

🔺 دیر به دیر حمام رفتن. حداقل هفته ای دو بار باید حمام برید.

💢 تعریق زیاد در دوران یائسگی یا حیض.

🔺 کلیه های کم کار یا ادرار گرب یا درصد بالای اوره خون

💢 کم آبی بدن یا نیاز شدید بدن به آب -  هر روز حداقل 4 لیوان آب جوشیده ولرم بنوشید.

🔺 پر خوری و کم تحرکی

💢 داشتن برخی بیماری های متابولیکی مثل فشار خون و چربی خون و قند.

🔺 یبوست مزمن و بواسیر

💢 خوردن غذاهای مانده مثل سوسیس و کالباس و همبرگر و پیتزا و سایر فست فودها

#درمان_بیماریها 158

🔶 برای خوشبو کردن بدن تا جایی که امکان داره مواردی که گفته شد رو از خودتون دور کنید.

و بعدش مواردی که میگیم رو رعایت بفرمایید:

❇️🌺 قبل از حمام بدن رو با سرکه طبیعی سیب بمالید و صبر کنید تا با هوا خشک بشه. بعد از 20 دقیقه با آب بشورید.

🌷 وقتی حمام تموم شد قبل از اینکه بدنتون رو خشک کنید پودر زمه (زاج سفید) به بدنتون بمالید و بعدش بدنتون رو خشک کنید.

🌹 هر روز ساعت 12 نصف لیوان گلاب طبیعی بنوشید.

🌷 هر روز عصر ساعت 5 یک لیوان دمکرده گل محمدی بنوشید.

🌹 یک ساعت بعد از حمام مقداری از عصاره تازه گل نسترن به سینه خودتون بمالید.

🌷 هر سه شب یک بار بدن خودتون رو با روغن به ماساژ بدید.

🌹 همراه با شام از سبزی نعنا استفاده کنید.

🌺 هر شب یک عدد هل سبز رو 20 دقیقا توی دهان نگه دارید بعدش بجوید و قورتش بدید

❇️ ان شالله طی دو هفته بوی بد بدن به طور کامل رفع خواهد شد.

نوره خوب یا نوره طلایی استفاده کن منظورم از طلایی جنس خوب هست . دستورالعملشم هست دستکشم بزار