2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه بعد یا آذر اقدام میکنم

منم انشالله برج ۸ منتظرم پری خانوم بیاد برم سونو ببینم چی ب چیه

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

اگه مشکل خاصی ندارید 

تخم هویج دم کنید از روز اول پریود تا سون روزی دو الی سه لیوان بخورید رحمتون گرم میشه آماده میشه برای بارداری 

خودم استفاده کردم بعد دوماه نتیجه گرفتم 

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
آره عزیزم سه ماه لتروزول خوردم

پس چرا حامله نشدی من شنیدم با لتروزل سریع باردار میشن شوهرتم آز داده؟

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
اگه مشکل خاصی ندارید  تخم هویج دم کنید از روز اول پریود تا سون روزی دو الی سه لیوان بخورید رحم ...

کسایی ک پلی کیستیک هستن بخورن اشکال داره؟