2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39461 بازدید | 353 پست
من كارت اهداى عضوگرفتم اما تابحال اينقدركامل به اين موضوع فكرنكرده بودم الان ميبينم چه كارى كردم بدو ...

من کارت اهدای عضو دارم عب نداره بعد مردن دیگه این چیزامون به دردمون نمیخوره برا اطرافیان سخته بیشتر که اونا هم نمیبینن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند نمره داره مردودنمیشه؟ 

۵ نمره داشت ولی یادمه استادمون به اونا هم که نیومدن نمره رو داد هی گفتن استاد ما ترسوییم و... چشم پوشی کرد کاش منم نمیرفتم ترسو بودن بهتره😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

البته در مورد اهدای عضو بهشون حق میدم این قضیه اهدا ماجراهایی داره که نمیخوام واردش بشم پدر منم مخ ...

بیا واردش شو مردم از فضولی🤭

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
نه عزیزم واقعاً نمیخوام در موردش حرف بزنم چون میدونم بحث میشه و درست نیست سنم که کم بود باز حوصله ب ...

باشه درک میکنم اگه مورد مهمی هست که دونستنش خوبه تو خصوصی بگو در غیر این صورت که هیچ❤

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

وای من ترسیدم این تاپیکو خوندم دیشبم اون تاپیک دکتر رو یک صفحه بیشتر نخوندم😭

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
من کارت اهدای عضو دارم عب نداره بعد مردن دیگه این چیزامون به دردمون نمیخوره برا اطرافیان سخته بیشتر ...

يه لحظه پشيمون شدم ازكارم تيكه تيكم كنن واى 

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰