2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39458 بازدید | 353 پست
اصلا در کل نرو به دوستامم بگو نرن حک میشه تو ذهنت برا همیشه

من كارت اهداى عضوگرفتم اما تابحال اينقدركامل به اين موضوع فكرنكرده بودم الان ميبينم چه كارى كردم بدون فكروحشتناكه 

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر ترسناک یعنی اونایی که به مرگ طبیعی مثلا بیماری هم میمیرن رو کالبد شکافی میکنند؟همه رو کالبد ...

نه کسایی که مرگ مشکوک دارن یا خانواده شون و دادگاه درخواست دارن، و اعدامی ها و معتادها ک چندتا مواد باهم زدن و باعث مرگشون شده ،، اینارو یادمه دکتر گفت 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کنجکاو شدم چه ماجرایی؟منم قانع کن

نه عزیزم واقعاً نمیخوام در موردش حرف بزنم چون میدونم بحث میشه و درست نیست

سنم که کم بود باز حوصله بحث داشتم الآن اصلاً نه

بعدم دوست ندارم ذهن بقیه رو خراب کنم

فقط در این حد بگم که همکلاسی قدیمی خودم توی بیمارستان مسیح دانشوری تکنسین بیهوشی بود و خودش از نزدیک چیزایی دیده بود که به حلال بودن حقوقش شک کرده بود و اومده بود بیرون

حتی در مورد بند ناف و سلولای بنیادی هم می‌گفت که بیشتر کلک پوله و البته دلایلش رو هم می‌گفت که بیشتر تخصصی بود

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
آره عزیزم خواهرم ترم 6حقوقه و فوق العاده روحیه حساسی داره نامزدشم فوت شده دیگه بدتر شده خواستم بدونم ...

ترم ۸ این درس رو دارن و یه بخش از نمره رفتن به پزشکی قانونیه بگو قید نمرشو بزنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره اصلا ی جوریه.حقوقشون باید خیلی زیاد باشه احتمالا

آره ولی سخته

من با وجود گذشت چندین سال، امشب که یادش افتادم دوباره به حال همون روزام برگشتم غم خاصی داشت.

خیلی جوون بودن دوتا جسدی که برای ما کالبدشکافی کردن

نمیتونم بگم چون سیاسی میشه و میترکم ولی جنازه های سالمی نبودن😪