2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39458 بازدید | 353 پست
من فقط تحت تاثیر اون هستم که خانم دکتر گفت یه دختری بهش ت ج ا و ز شده بود بعد هم داخل کوره…… بعد خ ...

چ‌دوس پسر حیوون و وحشی داشته.معلوم نیس اعدامشون کردن یا دارن زندگی میکنن

اگه کنجکاوی یه کم ببین نتونستی ادامه نده،قطعا ما که تخصصمون نیس بار اول ببینیم روحیمون ضعیف میشه و ب ...

آها باشه من جلوی خودمو نمیتونم بگیرم میرم که ببینم😂🚶‍♀️

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شخصا از جن و جنازه و اینجور چیزا میترسم اصلا عنوانو ببینم وارد نمیشه واقعا سکته میکنم،فقط سوالم ا ...

اره دیگه پس چرا انقدر وقت میذارن واسشون

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
منم نمیدونستم ولی وقتی رفتم همسرمو دیدم خیلی حالم بدتر شد عزیز منی ک سرش بخیه نزد گفت جاش میمونه بدم ...

وای چقد سختع واقعا... متاسفم عزیزم.. اگ دوس داشتی علت فوتش رو بگو اگ اذیت نمیشی از تعریف کردنش💔

من شخصا از جن و جنازه و اینجور چیزا میترسم اصلا عنوانو ببینم وارد نمیشه واقعا سکته میکنم،فقط سوالم ا ...

آره گلم میفهمن،خانم دکتر میگفتن مثلا کسی که عمدا تصادف میکنه و به قولا صحنه سازی میکنه و میمیره مشخصه با توجه به تغییر سلول ها و...

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
یکی رو هم ایران بود خانوم دکتر گف دختره سکته میکنه تو سرد خونه بوده بعد اونیک جسد میبرده مینداخته جن ...

بعدش چی شد دوباره مرد؟

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳
نه توروخدا😭😭

میبرنت بالا سر جنازه خیلی باحاله

زیاد نیست که ۱ ترم فکرکنم باشه 

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
بگو عزیزم

هیچی دیگه یه دختره خودکشی کرده بوده با قرص اول از همه این که وارد اونجا که شدیم به حدی بو میومد که من ده تا دستمال جلوی بینیم بود باز حالم داشت به هم میخورد بعد وقتی داشت تشریح میکرد شکمشو که نیشکافت این لایه لایه چربیاشو میشد با چشم دید بعد یه تکه از قرنیه برداشت به یه چیزی بالای سرشو شکافت این موها عین کلاه مویی قلفتی اومده بالا باورتون میشه؟😳 بعد یه تکه از مغزش برداشت هرچی اضافه اومد ریخته بود بیرون ریخت تو شکمش همه رو دوخت اونم نه که فکر کنی با دقت بخیه بزنه فقط میخواست بدوزه نریزه بیرون البته من دارم با سانسور تعریف میکنم میترسم بیشتر از این تعریف کنم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

حتی با اهدای عضو هم موافق نیس🙁تا این حد حساسیت هم خوب نیس

البته در مورد اهدای عضو بهشون حق میدم

این قضیه اهدا ماجراهایی داره که نمیخوام واردش بشم

پدر منم مخالفه شدیددد

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)