2777
2789
عنوان

نی نی یارو تگ کنید اعصابم خورده

601 بازدید | 35 پست

نی نیار بیاد بگه علت تعلیقی کاری درین چیه واقعا میخوام بدونم دیگه شورش در اومده این سایت با ما ب اینجا رسید انقدر تعلیق کنید تا چهار تا امثال سروین۴ گزارش زن براتون ببمونن .

چخبرهههه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

لطفا بگید دلیل پیله کردنه این کاربر به من چیه البته قبلا هم بی احترامی کرده و تذکر دادی ولی گویا متوجه نشده

بی زحمت توجیهش کنید که گزارش زدنه من برای تاپیک های ممنوعه و تگ کردنه شما،بهش مربوط نیست

و هرجا لازم باشه هم گزارش میزنم هم شمارو تگ خواهم کرد☺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نمیدونم عزیزم بدون دلیل کاربریمو تعلیق کردن خیلی حواسم بود پست سیاسی نزارم و.. واقعا میخوام علت رو ب ...

یعنی این چند روز فقط کاربر هست که داره میترکه هووووف

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نمیدونم عزیزم بدون دلیل کاربریمو تعلیق کردن خیلی حواسم بود پست سیاسی نزارم و.. واقعا میخوام علت رو ب ...

سلام عزیزم الکی که لغو نمیکنیم 5 تاپیک اخر منو بخونین تو تاپیکهایی که گفتم شرکت نکنین اگر شرکت کرده باشین هر پستی گذاشته باشین تعلیق میشین بخونین ببینین شرکت نکرده بودین؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چه تاپیکی زده بودن مگه ؟

من تاپیک ممنوعه که ببینم گزارش میزنم

گویا ایشون زورش اومده

البته نی نی یار هم بابته بی احترامیش به من،بهش تذکر داد ولی متوجه نشده هنوز

البته طرف صحبتم اصن ایشون نبود

خودشو انداخت وسط 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من هیچ تاپیکی نزدم ته پست ولی این خانم تو همه تاپیکا میدیدم ک دست ب گزارشه و فورا نی نی یار تگ میکنه ...

بیخیال عزیزم اینجا از مدرسه بدتر شده ... از نینی یار بپرس چرا تعلیق شدی و خواهش کن باز کنه کاربریتو نگران نباش اوکی میشه

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را...