2777
2789
عنوان

نی نی یارو تگ کنید اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 35 پست
کار درست رو شما میکنین چون سایت براتون مهمه و نمیخوایین محیطش خراب و ناامن بشه

عه پس چرا این کاربر  اینهمه بمن فحش داده ضمن اینکه قبلا هم بهش اخطار دادید

تعلیق نکردید

من واقعا از شما گله دارم

فقط نگاه کنید این تاپیک چن بار بمن توهین شده 

هم استارتر هم یه نفر دیگه

ولی نه تذکر دادید نه متوجهشون کردید 

من نه بچه مدرسه ای هستم نه پاچه خوار

نه هرچی اینا میگن

فقط برای اینکه ۶ساله این سایت همدمم شده قوانین رو رعایت میکنم

کسی هم که خلاف قوانین پست یا تاپیک میذاره طبق گفته خودتون،تگ میکنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ایا حرف سیاسی زده بودم ؟من تاپیک شما رو نخوندم  ولی یادمم نمیاد پست سیاسی گزاشته باشم هر روز ی ...

خب اول باید تاپیکهای منو بخونین 

ایا تو اون تاپیکهایی که گفتم شرکت نکنین شرکت کردین؟ اگر کردین هر پستی گذاشته باشین جز ممنوعه و قفل کن تعلیق شدین دیگه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی لطفا چرا جواب منو ندادی اگه قراره تو خصوصی بگی هرکی ممنوعه میزنه تگ کنید  اما اینجا ...

وقتی با تذکر حل میشه چرا تعلیق کنم؟ تعلیق بدترین کاره 

تذکر یعنی باهاشون حرف میزنم بهشون فرصت میدم همیشه هم گوش میدن به حرفهام

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

وقتی با تذکر حل میشه چرا تعلیق کنم؟ تعلیق بدترین کاره  تذکر یعنی باهاشون حرف میزنم بهشون فرصت ...

آهان پس خواهشمندم اگه دفه بعد این کاربر توهین کرد تعلیق کنید 

هرچن که این بار هزارمشه

دیگه توقع نداشته باشید تاپیک های ممنوعه تگتون کنم🙏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب اول باید تاپیکهای منو بخونین  ایا تو اون تاپیکهایی که گفتم شرکت نکنین شرکت کردین؟ اگر کردین ...

من حتی یادم نمیاد پستم گذاشته باشتم بعدم تاپیک ممنوعه معمولا شما با صاحت تاپیک و وسانی ک پست سیاسی میزاشتن تاپیک شمارو نخوندم ولی خیلی دوستم دارم بدونم کجا پست گذاشتم ک ممنوعه بود از کدوم نینی یار باید پی گیری کنم برای برگردوندن کاربری ؟ در ضمن من ده ساله اینجام کاربری قبلی رمزشو یادم رفت دوباره زدم کار برهای مثل ما ک ده ساله اینجاییم ک نشد تاپیکی بزنم بترکه حتی  باید بیشتر دقت کرد برای تعلیقشون .