2777
2789

سلام بچه ها من ۲۳سالمه دوساله عقد کردیم ی سالم هست اومدم خونه خودم خانواده شوهرم و متاسفانه خود شوهرم خیلی نمک نشناسن مادرشوهرم ازهمون اول عقد روم اسم شمام ببخشید خ.راب گذاشت و گفت نامه دکترم حتی دروغه و الکی کمرشو بهونه کرد ک پول تو دست بال شوهرمو خرج عملش کنه میگم الکی چون میدیدم حایی ک شوهرم نیست میرقصه راحت راه میره ولی وقتی شوهرم بود ب زور میشست پامیشد و خلاصه وام ازدواجی ک قرار بود رهن خونه کنیم و دادیم عمل کمر این و از قصد کارایی میکردن ک تو همون دوره عقد طلاق بگیریم عروسیم ک شوهرم آه در بساط نداشت پدر من عروسی گرفت فامیلای اینارم دعوت کرد کادو ندادن مادر پدرش هیچی کادویی ک فامیلاشون داده بودنم برداشتن خیلی خیلی اذیت کردن ی مسافرت رفتیم بیلیط هواپیمارم پدرم گرفته بود اون مسافرتو از دماغمون دراورد ک پدرزن مادر زنتو بردی مسافرت درحالی ک وضع پدرمن متوسط رو ب خوبه و خیلی بهتر از اوناس خودشونم اینو میدونن از مسافرت برگشتیم داد هوار راه انداختن تو خونمون و پیش درهمسایه آبرومونو بردن و بعد از این آبرو ریزی سه چهار بار دیگم اومدن تو کوچه وخونه مون سرصدا راه انداختن و من الان قطع ارتباط کردم باهاشون یکی دوماهه و شوهرم باز اصرار دارع اشتی کنم و مثل همه باهاشون رفتار کنم نظر شما چیه بااین فتنه ها چه رفتاری کنم زندگی از دماغم اومده بخدا ببخشید یکم طولانی شد ولی هیشکی نیست بتونم درست حسابی حرفمو باهاش درمیون بذارمو راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همسرت میتونه اونارو سرجاشون بشونه منظورم بی احترامی نیس ولی باید حد و حدود رو مشخص کنه

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔

از همین الان با سیاست باهاشون رفتار کن و اصلا رو نده.خونشونم خواستی بری دیر برو مثل خانم ها غذاتو بخور مثل مهمونا هم بیا از خونشون بیرون.اینجوری بخوای به خودت عذاب بدی فقط خودتو مریض میکنی

ما هم یبار با دوست شوهرم در طول ۱۱سال زندگی مشترک رفتیم سفر برگشتیم همشون باهامون قهر بودن حرفم نمیزدن اخرشم مادر شوخرم گفت هر جا رفتین منم باید بیام

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش