2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی چشم و رو توروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 21 پست
ب هیچ وج اشتی نکن نزار پاشون ب خونت باز بشه ب شوهرت بگو دوسداری خودت رفت امد کن

اخه شوهرم قبول نمیکنه  خودشم میبینه چه بیشعوراین ولی هرکارمیکنم انگار ن انگار. بزرگترین ارزوشون فقط رفت امد باایناس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا بگو دوری دوستی شوهرت بره بهشون سر بزنه خیلی هم حرص نخور دور از جونت چند سال دیگه مریض میشی ا ...

همین کارو کردم ولی میگه ن میخوام مثل همه رفت امد کنم منم تحملشو ندارم این چیزایی ک برای شما نوشتم فقط پنج درصد کارایی ک باهام کردن 

تو که وسطش گفتی طلاق گرفتم

ن هدف اونا طلاق گرفتن ماست میدونی چیه قبل ازدواج ما نود درصد خرج خونشون با پسر بدبختشون بودولی بغد ازدواج دیگ نمیتونه مثل قبل کنه خودشونم میدونن براهمین سعی دارن جدلشیم ک پوله چندرغاز برگرده توجیبشون ایننم بگم پدرشوهرم سالمو جوونه ولی چون شوهرم از بچگی خرجشونو داده آقا کارنمیکنه بکنه هم ی روز میره دو روز نمیره

اصلا رفت وامد نکنید

خواهشا نزار خرج کن شوهرت که پدرش پاروپاش بندازه وبیکار بشینه

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 
اصلا رفت وامد نکنید خواهشا نزار خرج کن شوهرت که پدرش پاروپاش بندازه وبیکار بشینه

میدونی چیه مشکل اصلیه من خودشوهرمه اگه یذره غرور شخصیت داشت اینهمه خوردش کردن اسمشونو نمیورد من نمیدونم چیکار کنم شوهرم راضی شه دوری کنیم ازشون