2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 69 پست

زهرا...صلوات فرستادم

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازنین و فرحناز. 

ب نیت سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج و سلامتی خودم و خانوادم و رسیدن به حاجتم ب امید خدا

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
نگین جونم منم دعا کن😍😍😍😍😍

ب اسم کابریت خاهر💗؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

دعاکن پسرم زود توالت رفتنو یادبگیره.

تموم زندگیم نجس شده.دعا کن عصبی نشم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

سمیرام دعاکن به اشکان برسم خوشبخت بشیم ان شالله😭😭

و به رشته ای که عاشقشم برسم 😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

برای شفای فائزه دعا کن

و همچنین هانیه که بهترین تصمیم رو بگیره

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یکاری شروع کردم خیلی تلاش میکنم دعا کن خدا حاجتم بده...التماس دعا💔🤲

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤