چطور شد گلم مادر و نی نی چطورن من خیلی گشتم دنبالتون؟؟؟؟
گفتن متاسفانه همون مشکلات رو داره
کیست بزرگ تو کلیه و قلبش هم خفیف آب داره
ولی خداروشکر زنده میمونه
دکتر گفت احتمال داره تا بدنیا اومدنی رفع بشه
توکل به خدا
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی امین عزیز دلم حاجت روا باشی به حق حضرت معصومه و بردارش امام رضا علیه السلام
قربونت عزیزم انشالله😘
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
گفتن متاسفانه همون مشکلات رو داره کیست بزرگ تو کلیه و قلبش هم خفیف آب داره ولی خداروشک ...
خدا بزرگ بحق رحمت بیکرانش صحیح و سلامت به دنیا میاد
من ی عمه دارم دکترا چندین جا بهش گفتن بچه ات تو سونو دستش از مچ به پایین وجود نداره ولی وقتی به دنیا اومد دستای بچه سالم سالم بود😍😍😍اصلا نترسید خدا هست و خودش حتما براتون معجزه میکنه🌹🌹🌹🌹
خدا بزرگ بحق رحمت بیکرانش صحیح و سلامت به دنیا میاد من ی عمه دارم دکترا چندین جا بهش گفتن بچه ات تو ...
وای خدا 🥰🥰🥰 خدا حفظش کنه
خیلی خوشحال شدم خداکنه برای ماهم سالم بیاد ☺️☺️☺️
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...