2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کردیم عمذمون رفت اعصابمونم پر کشید الانم که ۳۰ سالمه میخندم به این رفتارم چون طرف یه اپسیلون لیاقت اینهمهه تپش قلب و ناذاحتی منو نداشت کاش کتاب زیست وامونده رو میذاشتم جلوم گوشییم ازم میگرفتن میگفتن بتمرک فقط درستو بخون

ما کردیم عمذمون رفت اعصابمونم پر کشید الانم که ۳۰ سالمه میخندم به این رفتارم چون طرف یه اپسیلون لیاق ...

بدبختی اینکه بهمون گفتن و خودمون خواستیم تجربه کنیم و بدی ماجرا اینه ک دیگه هیچوقت اون حسا نمیاد 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

بدبختی اینکه بهمون گفتن و خودمون خواستیم تجربه کنیم و بدی ماجرا اینه ک دیگه هیچوقت اون حسا نمیاد

افرین اووون حس ذووق بچگانه اون حس هیچوقت نمیاد اون سرخوشی و استرس ریز ته دل انگار با بهترین ادم دنیایی

افرین اووون حس ذووق بچگانه اون حس هیچوقت نمیاد اون سرخوشی و استرس ریز ته دل انگار با بهترین ادم دنیا ...

میگی اون حسا مال همون ینفر بود و تموم شد 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم