۳۷سالمه ظاهرم بد نیست همه میگن جذابی تو عمرم کوچکترین کار زیبایی نکردم ولی هرکی میرسه میگه چرا ژل نمیزنی بینی تو عمل نمیکنی ولی خودم ک با هم سن هام ک مقایسه میکنم خیلی ازشون سر ترم آخه چرا باید این باید بهم بگن
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
بازیگرا رو نگاه کن هر کدوم تو یه سنی با عمل خوشگل بودن ولی بعد چند سال هر کدوم از اعضای صورتشون یه طرف میره آدم تا آخر عمر که نمیتونه جراحی زیبایی کنه همون چهره نچرال خیلی هم خوبه
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
تو ایران اینجوریه بابا..دوست من المانه..میگفت همکارم تو چشام صاف نگاه کرد و گفت کجایی هستی ..گفته بود ایران..میگه گفت ایرانیا قبلاا خوشگل بودن🤣😅 میگفت رید بهم اما خودم خندیدم... میگه همکارش میگفت ایرانیا خیلی خوشگلن چرا انقدر با عمل خرابش میکنن
دقيقا ميخواستم همين داستان رو بگم. ديدم خيلي طولانيه. شما خلاصش رو گفتي
🤍😗