2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یگانه و محمد لطفا برا ازدواجمون دعا کن براتون ۱۴تا صلوات فرستادم🌹🌹🌹

بگم بهم برسید؟ یا جدا جدا بگم؟ 

ممنون بابت صلوات حاجت روا باشی گلم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

یگانه ام گلی دعا کن لطفا زودتر با عشقم ازدواج کنم🌹🌹🌹🌹یک دنیا ممنونم 💕💕💕

یگانه توهمونی نیستی میگفتی عشقم کرونا گرفته اسمشم محمد بود فک کنم درستع؟ حالش چطوره همش میخاستم پی بدم بهت حالشو بپرسم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ببخشید ی لحظه خندم گرف از متنت ، اسمت چیه بگو منم بگم 

عزیزم شما هم میخواید نماز شب بخونید؟ میشه منم دعا کنید حاجت روا بشم؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

عزیزدلمی دعا کن باهم ازدواج کنیم😍😍😍عشقم🙈🙈🙈🙈

الهی امین گلم😍 خبر به هم رسیدنتون ان شالله شما هم منو دعا کن به حاجتم برسم ممنونم ازت

یگانه توهمونی نیستی میگفتی عشقم کرونا گرفته اسمشم محمد بود فک کنم درستع؟ حالش چطوره همش میخاستم پی ب ...

اره عزیز دلم کرونا نداشت فدات عفونت و درگیری ریه داشت گلی

بهتره شکر خدا ی عمل داره اونم باید بیاد تهران اما چون شرایطش اوکی نیست اوضاع خراب فعلا عقب انداخته🌹🌹🌹🌹

عزیزم شما هم میخواید نماز شب بخونید؟ میشه منم دعا کنید حاجت روا بشم؟

اره بگو اسمتو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سمیرام دعاکن به اشکان برسم خوشبخت بشیم ان شالله😭😭 و به رشته ای که عاشقشم برسم 😔

الهی بهش برسی و خوشبخت بشین در کنار هم😍 الهی به رشته ای که میخوای برسی عاقبت به خیریت درش باشه