2777
2789
عنوان

کسی واسه جنسیت دلخواهش نذر کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8336 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من رژیممو رعایت کردم همچنین همسرم بعد پوزیشن سجده داشتیم و من به ارگاسم رسیدم و بعد پریودی یرو ...

این سجده که میگن واسه پسر شدنه؟

والا ما هم دوماه اول روز تخم گذاری و یکی دو روز قبل و بعدش اقدام نمیکردیم باردار نشدم شوهرم گفت باردار شدنت مهم تر از جنسیته دیگه ماه سوم دوروز قبل تخمک گذاری و روز قبلش اقدام داشتیم خود روز تخم گذاری هم همین طور حالا نمیدونم چی میشه.

هفته چندمی؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
این سجده که میگن واسه پسر شدنه؟ والا ما هم دوماه اول روز تخم گذاری و یکی دو روز قبل و بعدش اقدام نم ...

هفته ۱۳م الان 

اخرای این هفته میرم جنسیتو بهم بگن 

ببین عکس سونوم شبیه پسر اولته یا نه😂

خودمم همینطور😂

تو سونو ان تی هم دادی؟بهت نگفت؟

من تو ان تی گفت دختره بعد تو انومالی گفت پسر واسه بچه اولم

تو سونو ان تی هم دادی؟بهت نگفت؟ من تو ان تی گفت دختره بعد تو انومالی گفت پسر واسه بچه اولم

نگفت چیزی کلا 

دکترم گفت کوچیکه قابل تشخیص نیست

سرش شلوغ بود نخاست وقت بزاره میرم این هفته یه دکتر دیگه

خیلی میخوام حنسیتشو بدونم

من همه چیو رعایت کردم ولی اسپرم همسرم کم بود حالا الله اعلم که پسره یا دختر فقط این یه گزینه برعکس بود 

اونم خدا بزرگه

هفته ۱۳م الان  اخرای این هفته میرم جنسیتو بهم بگن  ببین عکس سونوم شبیه پسر اولته یا نه😂

😂😂والا یادم نی

مگه ان تی نرفتی؟پس برای چی دوباره اخر هفته میری سونو؟الان قطعی نمیگنا هفته ۱۸ و ۱۹ میگن

😂😂والا یادم نی مگه ان تی نرفتی؟پس برای چی دوباره اخر هفته میری سونو؟الان قطعی نمیگنا هفته ۱۸ و ۱۹ ...

این دکتریکه من میرم احتمالاش همش درست درمیاد

دستگاهش قدیمیه ولی باتجربست

میرم ازش بپرسم اگه بگه معلوم میشه ویزیت میشم اگه بگه زوده برمیگردم خونه😁

من چند ساله دارم چله میگیرم قبل اقدام

بعد اقدام کردم و تو سونو ان تی فهمیدم قلبش واستاده الان دوباره اقدامم برای دختر و سوره کوثر میخونم تازه قرآن شروع کردن ان شاء الله ختم کنم و زیارت عاشورا نذر شهید که فامیلمون جاریم دختر میخواست زیارت عاشورا و سوره کوثر خوند دو قلو دختر داره 

خوب چون نذر واسه دختردار شدن ه تاپیک به خیرو خوشی میگذره فکرکن حالا بلعکس بود جنگ جهانی میشد

انشالله منم یروز این تاپیکو بزنم

یه تاپیک بااین عنوان 

خدایا خودت کمکم کن تو این راه

من چند ساله دارم چله میگیرم قبل اقدام  بعد اقدام کردم و تو سونو ان تی فهمیدم قلبش واستاده الان ...

ببخشید زیارت عاشورا واسه کدوم شهید؟وای چرا قلبش وایساده بوده؟؟خیلی ناراحت شدم اصلا لکه بینی نداشتین؟

منم واسه اینکه بچم دختر بشه نذر کردم

چند هفته ای؟کاری هم کردی واسه اقدام دختر؟

خوب چون نذر واسه دختردار شدن ه تاپیک به خیرو خوشی میگذره فکرکن حالا بلعکس بود جنگ جهانی میشد

اینم اشتباهه منم اگه بچه اولم دختر بود دوست داشتم بعدی پسر بشه الان بعضیا یه جوری میگن اگه دختر داشته باشی صدبرابر بیشتر کیف میکنی انگار پسرداشتن بده