من یه پسر دارم حالا این بار واسه اقدام سرکه و ارگاسم نشدن و تعداد رابطه بیشتر رو رعایت کردم ولی بازم هم خودم هم همسرم نذر کردیم که جز سلامتیش واسه دختر شدنش.کسی بوده اینجوری جواب گرفته باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من رژیممو رعایت کردم همچنین همسرم بعد پوزیشن سجده داشتیم و من به ارگاسم رسیدم و بعد پریودی یرو ...
این سجده که میگن واسه پسر شدنه؟
والا ما هم دوماه اول روز تخم گذاری و یکی دو روز قبل و بعدش اقدام نمیکردیم باردار نشدم شوهرم گفت باردار شدنت مهم تر از جنسیته دیگه ماه سوم دوروز قبل تخمک گذاری و روز قبلش اقدام داشتیم خود روز تخم گذاری هم همین طور حالا نمیدونم چی میشه.
بعد اقدام کردم و تو سونو ان تی فهمیدم قلبش واستاده الان دوباره اقدامم برای دختر و سوره کوثر میخونم تازه قرآن شروع کردن ان شاء الله ختم کنم و زیارت عاشورا نذر شهید که فامیلمون جاریم دختر میخواست زیارت عاشورا و سوره کوثر خوند دو قلو دختر داره