2777
2789
عنوان

کسی واسه جنسیت دلخواهش نذر کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8336 بازدید | 56 پست
چند هفته ای؟کاری هم کردی واسه اقدام دختر؟

الان سیزده هفتم، آره هم تغذیه هم اقدام، ولی متاسفانه تو ان تی گفت معلوم نیست بیشتر به پسر میخوره، انشالله به حق فاطمه زهرا اول سالم باشه ولی یه دختر سالم هدیه کنه بهم، واقعا بی دختر دق میکنم، خودمو میشناسم 😔

الان سیزده هفتم، آره هم تغذیه هم اقدام، ولی متاسفانه تو ان تی گفت معلوم نیست بیشتر به پسر میخوره، ان ...

بچه اولته؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید زیارت عاشورا واسه کدوم شهید؟وای چرا قلبش وایساده بوده؟؟خیلی ناراحت شدم اصلا لکه بینی نداشتین؟

من تا فهمیدم باردارم کرونا گرفتم 9 روز دارو قوی  نخوردم اما خوب نشدم بعد رفتم متخصص گیر داد سونو واژینال بده 4 روز بعد سونو لک دیدم دوباره رفتم سونو معمولی گفت قلبش میزنه سالمه نترس شیاف و استراحت دوباره هفته بعد خونریزی خون قرمز رفتم دوباره سونو دکترمم عوض کردم سالم بود قلبش میزد جاش خوب بود فیبروم هم داشتم اما جاش گفت خوبه پشت ساک خون دید استراحت شیاف و آمپول داد اما رفتم ان تی گفت قلبش واستاده بعدم سقط الان چند ماه میگذره تازه یکبار اقدام کردیم میترسم اونم شوهرم خیلی اصرار کرد من سر بارداری قبلم زیارت عاشورا برای شهید صفری خوندم برای اینسری شهید ثنایی میخونم 

نه، یه پسر دارم، اصلا قصد نداشتیم بچه دوم داشته باشیم، فقط بخاطر دختر حامله شدم

الهی.

من بچه دوممه دعا کن واسه منم سالم باشه و اگه خدا خواست دختر شه.

پسرت چند سالشه؟

گفتی ان تی رفتی؟

من ۸هفته ام تازه

انشالله دوتامون به جنسیت دلخواهمون برسیم، پسرم الان ۴ سالشه، بله ان تی رفتم

رفتی سونو انومال بیا تو همین تاپیک بهم بگو جنسیت نی نیت رو

انشالله دوتامون به جنسیت دلخواهمون برسیم، پسرم الان ۴ سالشه، بله ان تی رفتم

سلام عزیزم خوبی؟رفتی سونو انومالی؟

سلام عزیزم، مرسی، نه فعلا، امروز تازه شدم چهارده هفته 🤭

اهان من فکر میکردم اون موقع گفتین یک هفته دیگه میرم.منم همش تو فکرم اخه خیلی ورم و تهوع هم ندارم حس میکنم اینم پسره😏

انشالله هر چی خیره واسمون پیش بیاد، چند هفته ای خودت؟

انشاءلله.

۹ هفته.هنوز ان تی هم نرفتم که حدودی بگه جنسیتشو

انشاءلله. ۹ هفته.هنوز ان تی هم نرفتم که حدودی بگه جنسیتشو

سلام خواهش میکنم اگر هستید بیایید جواب بدین جنسیت بچتون چیه؟؟

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
انشالله هر چی خیره واسمون پیش بیاد، چند هفته ای خودت؟

سلام جنسیت بچتون چیه ؟ ممنون میشم جواب بدین

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰