2777
2789
عنوان

کسی واسه جنسیت دلخواهش نذر کرده؟

8336 بازدید | 56 پست

من یه پسر دارم حالا این بار واسه اقدام سرکه و ارگاسم نشدن و تعداد رابطه بیشتر رو رعایت کردم ولی بازم هم خودم هم همسرم نذر کردیم که جز سلامتیش واسه دختر شدنش.کسی بوده اینجوری جواب گرفته باشه؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم تغذیه خودت و همسرت و حتی ببخشید طرز پوزیشن جنسی هم تعیین کننده جنسیت هست

اینارو بدونی و از یه دکتر یا ماما بپرسی و رعایت کنی به امید خدا بچتون دختر میشه

خواهر شوهر من که ماما بود بهم گفت

دوستم نذر کرد دختر داشته باشه از لقب های حضرت زهرا بزاره بچش دختر شد گذاشت اسمشو حنانه

عزیزم.بعد نمیدونی قبل بارداری نذر کرد یا تو بارداری؟

خب عزیزم تغذیه خودت و همسرت و حتی ببخشید طرز پوزیشن جنسی هم تعیین کننده جنسیت هست اینارو بدونی و از ...

عزیزم تغذیه رو من رعایت نکردم چون برام سخت بود ولی یه سری چیزای اقدام رو رعایت کردم ولی اینا هم چند درصد تاثیر داره

من واسه پسرشدنش نذر کردم  ولی اگه دخترم بشه ناراحت نمیشم

شما بچه دومتونه؟

عزیزم تغذیه رو من رعایت نکردم چون برام سخت بود ولی یه سری چیزای اقدام رو رعایت کردم ولی اینا هم چند ...

اخه تغذیه چیز بدی نیست

مثلا نمیدونم خوردن گرمی قبل بارداری بچه دختر میشه یا پسر

ولی میدونم ترشیجات بچه رو پسر میکنه

شیرینی بچه رو دختر

شما بچه دومتونه؟

نه بچه اولمه

میخوام اگه خدا بخواد اولی پسری دومی و سومی هم دختری باشن

رژیم گرفتم همه چیم رعایت کردم اگه خدا بخواد و قسمتم باشه انشالله که میشه

واسه توهم همینطور عزیزم

خب عزیزم تغذیه خودت و همسرت و حتی ببخشید طرز پوزیشن جنسی هم تعیین کننده جنسیت هست اینارو بدونی و از ...

عزیزم من رژیممو رعایت کردم همچنین همسرم بعد پوزیشن سجده داشتیم و من به ارگاسم رسیدم و بعد پریودی یروز درمیان داشتیم چون خیلی وقت بود اقدام داشتیمو نمیشد خسته شده بودیم

بنظرت واسه ما میشه؟

من بچه اولمو پسر میخوام دومی و اگه سومی درکار باشه دختر

اخه تغذیه چیز بدی نیست مثلا نمیدونم خوردن گرمی قبل بارداری بچه دختر میشه یا پسر ولی میدونم ترشیجات ...

چیز بدی نیست ولی چون باید یه چیزی بخوری یه چیزی نه واسه این میگم سخت بود برام اونم ۳ماه