2777
2789

این دختره ایرانی .چرا رفته اونجا این حرکات جلف چیه اونجا در میاره؟ شبکه استار.

واقعا ابروی ایرانیا رو میبرن.

به زور میخواد با پسره ازدواج کنه مادره پسره همه چی بارش میکنه و دختره هم هوار هوار میکنه و جوابسو میده و رقص های هیستریک میکنه و ...خیلی بده خیلی🙃🫤

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی

گفتم دیگه شبکه استار.ترکیه.

برنامه سانا دییر

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بیشتر برا معروف شدنه

اینجوری که خیلی بده.اسم ایرانیا رو بد جلوه میدن.یه ذره کلاس و غرور ندارن.

اینجوری که خیلی بده.اسم ایرانیا رو بد جلوه میدن.یه ذره کلاس و غرور ندارن.

نه پس کلاس و غرور داشت پاشو داخل همچین برنامه های مفتضحی نمیذاشت

اریایی گفتناشون فقط برا اعتراضه، به غرور و کلاس که میرسه، شده میرن التماس میکنن که برن داخل تلویزیون ترکیه یا برنامه های مسخره

🌷🌷👏

این اولین بار نیست پاشونو از ایران که‌ میزارن بیرون از خودشون درمیان

میگن عشق عین عشقه میمونه هربار یه قسمتی از قلبت و تصاحب میکنه اونقدر دور قلبت میپیچه تا به مرز خفگی برسونتت همه ما زمانی این عشقه رو تجربه کردیم ولی بعد مدتی به این نتیجه رسیدیم راه درازی رودر پیش داریم تا این گیاه مسموم رو از عواطفمون دور کنیم تو این راه بارها زمین خوردیم و بلند شدیم تو تنهاییامون غرق شدیم تو خودمون شکستیم ولی این راه و پشت سرگذاشتیم                               اخر این راه هممون به ادمی رسیدیم که عاشقش نبودیم ولی دوسش داشتیم این دوست داشتن بد فلسفه ای داشت ذره ذره قلبمونو تسخیر کرد ولی تا اخر عمر همراهمون بود        

این اولین بار نیست پاشونو از ایران که‌ میزارن بیرون از خودشون درمیان

دقیقا.میبینی اون برنامه رو؟ 

آدامین اتی توکولور