2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتماد بنفسم بالاس

مامان و بابام از بچگی نظر من واسشون مهم بود

میذاشتن حرف بزنم و اظهار نظر کنم

منو توی تصمیم ها مشارکت میدادن 

ازم تعریف میکردن همیشه

همیشه میگفتن تو عاقلی و بیشتر از سنت میفهمی و اخلاقت خوبه و.. 

گذاشتن وارد جامعه بشم و توی جامعه بچرخم 

همیشه بهش احترام گذاشتم و خواسته های منطقیشو براورده کردم اگه دختر هست با مادر ارتباط بگیره و زنانگی یاد بگیره اگه پسر هست بیشتر با پدرش باشه تا اعتماد به نفس بگیره

عزیزم میشه بهم بگید بچه دومتون رو تعیین جنسیت کردین شما؟

همیشه بهش احترام گذاشتم و خواسته های منطقیشو براورده کردم اگه دختر هست با مادر ارتباط بگیره و زنانگی ...

اتفاقا دختر اعتماد به نفس و جسارت رو از پدرش یاد میگیره خیلی رابطه دختر و پدر مهمه

من دخترم اعتماد به نفس از من یادگرفته چون به عنوان یه خانوم خیلی به خودم اهمیت میدم

مادر خفنی هستید من خودم به شخصه اعتماد به نفسم خیلی کمه ارتباط خوبی با بابام نداشتم مامانم هم باعتماا به نفس نبود درگیر یه چرخه باطل شدم

به حرفاش گوش دادم ، ازش نظر خواستم ، تشویقش کردم 

البته ژنتیکی هم من هم همسرم اعتناد به نفسمون خوبه 

البته پسرم برونگراست و تا حدی اضطراب اجتماعی داره امیدوارم حل بشه من خودمم داشتم هنوزم دارم فقط سعی میکنم کنترلش کنم