2777
2789
عنوان

خانم هایی که فرزند نوجوان دارین بی زحمت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر مهربون من خیلی سعی میکنم بهش کمک کنم اما اون فکر میکنه من نقطه مقابلش هستم برای همین سعی ...

دقیقا میخواستم این رو در ادامه‌ی صحبتم بگم.

اون الان شما رو رقیب خودش میدونه.

زمان میبره تا بدونه شما حقیقتا دوستش هستید. 

باید خودتون رو اثبات کنید.

شاید بهتر باشه از نقش خاکستری بیرون اومد و دنیا رو از دید اون دید. 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛
بله دقیقا درسته  هم شما اذیت میشی الان هم خودشون

هفته ها حرف نزدن باهاش خیلی بهتر از رفتارای دم دمی و یه لحظه فش و یه لحظه خندشه

ب خانوادش فش هم بده ناراحت نمیشن از ترسشون

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خودارضایی تو دروران بلوغ هم عادیه؟  طبیعیه یا ضرر داره؟

خیلی ضرر داره با ضرر های جسمیش کاری ندارم ولی افسردگی میاره عزت نفس رو نابود میکنه و مشکلاتی دیگه متاسفانه

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤
دختر دوازده سالم که لطیف مثل برگ گل بود الان خیلی باهم بحث میکنیم خدااا کاش صبور بودم    

عزیزم با بزرگ شدن بچه ها چالش هاشون با خانواده بیشتر میشه غصه نخور روابطتتون رو مدیریت کن

فکر کنم اگر مجرد بودین بدتر بود الان به خاطر شرایط پخته تر عمل میکنین 

ارره اونم هست ولی من فکر میکنم دیگه الان همه مجرد های کم سن چون زود بلوغ میشن خود ارضایی هم میکنن اینم باعث پرخاش میشه .

بعد اگه مامان و بابا هم آدمو درک نکنن ،گوش شنوا نباشن ، ناز نکشن دیگه هیچی اون دختر به چوخ می‌ره.

من خوشحالم که ازدواج کردم ، به جای اینکه یه روز با این پسر باشم یه روز با اون پسر برای تامین نیاز های عاطفیم یه عشق واقعی دارم .

خداروشکر 😍

ولی همه نمی‌فهمن الان یه سریا میان میگن اره حق نداشتی زود ازدواج کنی 😂

اعتقاداتش چطوری . دوستایی همسالش کیا هستن که باهاش در ارتباطه

اعتقاداتش رو نمیدونم چون ثابت نیست تا پارسال بسیجی و هیئتی امسال میگه من این و قبول ندارم اون و قبول ندارم و فلان 

ی روز محجبه یه روز بی حجاب 

اطرافیان که دوره های آرایشگری میبینه اونجا خیلی تاثیر میپذیره

دوستاش هم به گفته خودشون همینجوری ان 

عزیزم با بزرگ شدن بچه ها چالش هاشون با خانواده بیشتر میشه غصه نخور روابطتتون رو مدیریت کن

مشکل اینجاست تحمل قلدری کردن ندارم اصلا چشام 4 تا میشه همسرم خیلی مراعاتشو میکنه متاسفانه من نه

خدا کمکم کنه وگرنه دخترم یاغی میشه و عصبی