دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه ی حلواها باآرده دیگه جز حلوای برنج که باآرد برنجه الان شماحلوای شیر مبپزین حلوای تر میپزین حلوای اماج میپزین یا حلوای زنجفیل همه اینا حلواست وباآرده البته من همشوبلدنیستم مثل حلوای تر
خب ببین من آرد سفید رو هرچقدر تفت دادم تغییر رنگ نمیداد
بیشتر باید تفت بدی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
خب ببین من آرد سفید رو هرچقدر تفت دادم تغییر رنگ نمیداد
خیلی دیر رنگش عوض میشه و زعفرون میخواد
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من خودم حلوای زعفرانی و حلوای گردویی زیاد درست میکنم هر دوش رو با آرد قنادی یا۳ صفر درست میکنم کمی هم آرد برنج میزنم مثلا به ۶پیمانه ۱/۵ آردبرنج میزنم خیلی هم عالی ومجلسی میشه همه هم حلواهامو دوست دارن قبل روغن وکره رو زدن کلا یک یا یک ونیم ساعت آرد تو تابه با حرارت ملایم تفت میدم خامیشو میگیرم بعد روغنها رو میزنمم حدود بیست دقیقه هم با روغن تفت میدم.