2777
2789
عنوان

خانم هایی که فرزند نوجوان دارین بی زحمت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 58 پست

من خیلی دوست داشتم یه خواهر نوجوان داشته باشم. 

خواهرم از خودم بزرگتر هستند‌.

دنیای دخترای نوجوان بسیار قشنگه. و چون خودمم تجربه دارم، کنارش میموندم. 

ولی خب، ندارم. 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف میزنم البته وقتی آرومه بهش میگم این دوره میگذره می‌بوسمش و بغلش می‌کنم هر روز به خودم میگم ...

چه مادر مهربونی مادر من محبت کلامی رو ندارن خیلی و همین هم تاثیر داره اما خب آدم اروم و صبوریه خداحفظتون کنه 

ممنونم از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین متاسفانه آبجی کوچیکم 8 سالشه و به شدت روحیه رهبری داره برای ه ...

به نظرم در ابتدا بهتره مادر کمی سررشته‌ی امور رو به دست بگیره. 

با تحکم، و جدیت اما نه خشونت...

مرز رو مشخص کنه.

برای دختر کوچکتر حتما میشه، وقت گذاشت و توضیح داد.

احساس میکنم دختر بزرگتر، دوران سخت‌تری داره. 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛
من خیلی دوست داشتم یه خواهر نوجوان داشته باشم.  خواهرم از خودم بزرگتر هستند‌. دنیای دخترای نو ...

عزیزم چقدر مهربون

من خیلی سعی میکنم بهش کمک کنم اما اون فکر میکنه من نقطه مقابلش هستم برای همین سعی میکنم سکوت کنم و نرم زیاد خونه مادرم که این فکر ها رو نکنه 

تربیت خیلیییییی مهمه 

شوهر من بچه آخر خانوادس همیشه عصبی می‌شده خواهرشوهرم یبار وسط حرف گف داداشم ب منو مامان توهین هم بکنه حرفی نمیزنیم بهش چون از خانوادمونه! تو دلم گفتم ریدم تو تربیتتون یه عقده ای تحویل جامعه دادین 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
به نظرم در ابتدا بهتره مادر کمی سررشته‌ی امور رو به دست بگیره.  با تحکم، و جدیت اما نه خشونت.. ...

بله بزرگ تر سخت تر هست مادرمم گاهی خیلی خوب عمل میکنه گاهی هم فقط تغافل میکنه تا خودشون حل کنند ممنونم از راهنماییتون 

چه مادر مهربونی مادر من محبت کلامی رو ندارن خیلی و همین هم تاثیر داره اما خب آدم اروم و صبوریه خداحف ...

سلامت باشی عزیزم اما واقعا گاهی آدم دادش در میاد یه چیز خواهرم بهم نصیحت کرد. اینکه خودتا تو دام بحث با نوجونا ننداز فقط اعصابتو خورد میکنن. ان شاالله مادرتون سالم باشن من خودم سه تا بچه دارم خیلی سر و کله زدن با بچه‌ها انرژی ادمو میگیره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.