الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من بچه آخر خانوادس همیشه عصبی میشده خواهرشوهرم یبار وسط حرف گف داداشم ب منو مامان توهین هم بکنه حرفی نمیزنیم بهش چون از خانوادمونه! تو دلم گفتم ریدم تو تربیتتون یه عقده ای تحویل جامعه دادین
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
چه مادر مهربونی مادر من محبت کلامی رو ندارن خیلی و همین هم تاثیر داره اما خب آدم اروم و صبوریه خداحف ...
سلامت باشی عزیزم اما واقعا گاهی آدم دادش در میاد یه چیز خواهرم بهم نصیحت کرد. اینکه خودتا تو دام بحث با نوجونا ننداز فقط اعصابتو خورد میکنن. ان شاالله مادرتون سالم باشن من خودم سه تا بچه دارم خیلی سر و کله زدن با بچهها انرژی ادمو میگیره.