2777
2789
عنوان

خانم هایی که فرزند نوجوان دارین بی زحمت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 58 پست
ارره اونم هست ولی من فکر میکنم دیگه الان همه مجرد های کم سن چون زود بلوغ میشن خود ارضایی هم میکنن ای ...

بله درسته حرفتون 

ولی خواهر من تازه 15 سالشه 

و خب شرایط ازدواج رو نداره اصلا همچین رسمی نداریم اطرافمون بیشتر اذیت میشه

اعتقاداتش رو نمیدونم چون ثابت نیست تا پارسال بسیجی و هیئتی امسال میگه من این و قبول ندارم اون و قبول ...

باهاش مدارا کن بیشتر دهن به دهن نشو سکوتت باعث میشه بیشتر فکر کنه . خودت چندسالته اون زمانتو یادت میاد چطوری بودی 

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش مدارا کن بیشتر دهن به دهن نشو سکوتت باعث میشه بیشتر فکر کنه . خودت چندسالته اون زمانتو یادت می ...

زبون تندی داره گاهی جوری آدم و میسوزونه که ناخودگاه باهاش درگیر میشی 

من 24 سالمه ولی خب ازدواج کردم و بچه دارم و کلا دور شدم از اون حال و هوا ولی میدونی من اصلا اهل فحاشی نبودم و قبول دارم الان جامعه عوض شده 

بله درسته حرفتون  ولی خواهر من تازه 15 سالشه  و خب شرایط ازدواج رو نداره اصلا همچین رسمی ...

ن نمیگم نسخه من برا همه جوابه 

من طرز فکرم اینه .

ولی کلا تو خانواده ما دخترا از 15 سالگی از خودشون دوسداشتن 

و  خواستگارشون شرایطش خوب بود اجازه دارن به میل خودشون ازدواج کنن

پرخاشگری یکمش طبیعیه بخاطر بلوغه و دوران pms هم تاثیر داره ولی اگه از به حدی بیشتره و همیشگیه بخاطر اینه که درک نمیشن یا کم بهشون محبت میشه مخصوصا از سمت پدر و مادر بهتره مادرتون بیشتر بغلش کنه ببوستش بهش بگه دوستش داره و درکش کنه و هر چقدر با نوجوان بیشتر صحبت کنه از علایقش بپرسه از اخبار روزش که مامان چیکار کردی امروز و باهاش دوست باشه حال نوجوانتون بهتره و اروم تره 

البته وقتایی که از علایقش صحبت میکنه مادرتون نباید اصلا جبهه بگیره باید درکش کنه 

یکی دیگه از دلایلش کم شدن فعالیت بچه هاس 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

ولی بهتره نیاز عاطفی نوجوان از سمت پدر و مادر برطرف بشه تا این پسر و اون پسر  به قول کاربرها 

چرا اصلا نوجوان باید کمبود محبت داشته باشه که بخواد بخاطر رفعش بره سمت یه پسر که حالا اونم منت بزاره یه محبتی کنه 😶

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
ولی بهتره نیاز عاطفی نوجوان از سمت پدر و مادر برطرف بشه تا این پسر و اون پسر  به قول کاربرها&nb ...

ممنونم ازتون واقعا حرفاتون قشنگ و به جا هست تشکر از وقتی که گذاشتین خداحفظتون کنه