2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و منفی+عکس

3901 بازدید | 79 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر من دیروز دقیقا روز موعدم بیبی چک زدم ی حاله کمرنگ انداخت ولی گفتم شاید این مارک خوب نباشه بعدازظهر ی مدیکور زدم و کاملا مثبت شد ولی از اونجایی ک باورم نمیشد صبر کردم الانم یکی دیگه زدم فقط حاله انداخت 

پس چرا یک روز قبلش مثبت شد واضح 

خدايا شكرت 🌈

آدم نمی تونه به بی بی چک اعتماد کنه آزمایش بده عزیز دلم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

انشاالله بارداری گلم

اینی که امروزم زدی مارک مدیکور بود آخه عکسا میگه یکیش فرق داره و از یه مارک نیست

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
مهم اینه ک مثبت خداروشکر کن عزیزم من ک روز ۳۴ سیکلمه سر در گمم نمیدونم چیکارکنم

خب من از این مثبتا زیاد داشتم میرم برای آزمایش منفی میشع دلیلشو نمیدونم

خدايا شكرت 🌈
بله عزیزم مدیکور بود 

عزیزم مثبتی حتما برو آز بده و بیا خبرشو بهمون بده

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU