2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و منفی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3903 بازدید | 79 پست
مبارکت باشه عزیزم.  بچه ها منم راهنمایی کنید من روز ۲۲ سیکل لکه دیدم  حالا ۳۴سیکلمه و بی ...

شما هم برو سونوگرافی عزیزم تا از سردرگمی بیای بیرون اگه سونو نرمال بود برو آز بده شاید نی نی آمده تو دلت😊

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم برو سونوگرافی عزیزم تا از سردرگمی بیای بیرون اگه سونو نرمال بود برو آز بده شاید نی نی آمده تو ...

من تابستون ی بارداری کوتاه داشتم ی ماه پیش سونو دادم رحمم مشکلی نداشت بعد پریودشدم و بعد اقدام کردم سابقه عقب انداختنم نداشتم 

یا رب نظر توبر نگردد
من امروز ۶روز بعداز موعد و بی بی چکم منفی شده 

هیچ علائم دیگه ای نداری 

بی بی چه مارکی بود مدیکور بزن حتما ... کی زدی بی بی رو عزیزم؟ شاید رحم داره آماده میشه هیچ وقت عقب یا جلو ننداختی برو دکتر سونو مینویسه برو اگه اوکی بود برو آز که انشاالله مثبت باشی گلم

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
بخاطر اینکه خیال خودت راحت بشه میگم آدم همچین مواقعی سردرگم میشه من از دیشب درست نخوابیدم🥺

من قصد داشتم سر برج برم بتا بدم میترسم از بتای پایین سر دخترم بعد۱۵روز بتام شد۴۸۰ قبلش ازمایشم منفی بود ولی نمیدونم چقدر قبلش بود.حالام میترسم موندم چیکارکنم. ای خدا چی میشه ی بارداری خوب و سالم داشته باشیم خیالمون راحت شه

یا رب نظر توبر نگردد
هیچ علائم دیگه ای نداری  بی بی چه مارکی بود مدیکور بزن حتما ... کی زدی بی بی رو عزیزم؟ شاید رح ...

دقیق یک ماه پیش سونو دادم هیچ مشکلی نبود بعد پریودشدم بعد اقدام کردم نه سابقه عقب انداختن نداشتم مدیکور زدم گاهی سر درد دارم و گاهی دلم یجوری میشه مث دل مالش 

یا رب نظر توبر نگردد
من تابستون ی بارداری کوتاه داشتم ی ماه پیش سونو دادم رحمم مشکلی نداشت بعد پریودشدم و بعد اقدام کردم ...

نگران نشو عزیزم عقب انداختن سابقه نمیخواد و به دلایل مختلف پیش میاد مثله استرس ، سردی و گرمی خوردن ، کیستای تخمدان ، و نی نی ، انشاالله هر چی میخوای همون بشه برات عزیزم

دقیق یک ماه پیش سونو دادم هیچ مشکلی نبود بعد پریودشدم بعد اقدام کردم نه سابقه عقب انداختن نداشتم مدی ...

پس اگه به نظرت همه چی اوکی هست برو تیتر بتا بده عزیزم الان دیگه خونه معلوم میکنه گلم انشاالله خوش خبر باشی