2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و منفی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3902 بازدید | 79 پست
بنظرت الان برم ازمایش بدم پولمو دور ریختم؟

دقیق چند روز عقب انداختی 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو عکس واضح نیست ولی از نزدیک کاملا قابل مشاهده

شما هم دیگه بی خیال بی بی شو عزیزم اول آخر باید بری آزمایش خون ولی اگه سابقه داری مثبت میشه بی بی خون منفی صبر کن ... دفه های پیش که میگی بی بی مثبت می‌شده خون منفی پری وضعش چجور بوده کی اومد؟

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
۱۸م موعدم بود الان میشه ۶روز

نه دیگه عزیزم اگه علائم شدید پری + لکه بینی نداری پولتو دور نمیریزی برو آز تیتر بتا بده دقیق ... انشالله نی نی باشه گلم

نه دیگه عزیزم اگه علائم شدید پری + لکه بینی نداری پولتو دور نمیریزی برو آز تیتر بتا بده دقیق ... انش ...

ندارم اینایی ک گفتی عزیزم فقط روز ۲۲ سیکل لکه دیدم یکی دو ساعت اونم تو لباس زیرم نریخت سرچ کردم نوشته بود ممکن لانه گزینی باشه. توکل ب خدا اخر برجی اخرین پولیه ک دارم میرم ازمایش میدم هرچی خدابخواد.

یا رب نظر توبر نگردد
ندارم اینایی ک گفتی عزیزم فقط روز ۲۲ سیکل لکه دیدم یکی دو ساعت اونم تو لباس زیرم نریخت سرچ کردم نوشت ...

اره اگه یکی دوساعته بود لانه گزینی امیدوار باش عزیزم و مطمئن باش خدا بهترینا رو برات پیش میاره مثبت بودی خبرشو بیا بهمون بده و برای منم دعا کن عزیزم

سلام من امروز 2 روز از موعدم گذشته بی بی زدم منفی بود، میدونم زود زدم اما دردای عجیبی دارم روانم بهم ریخته.

درد شدید سمت راست در حدی که بسمت راستم نمیتونم بخوابم، ببخشید یبوست شدم شدید، و در هر حالت دفع ادرار یا اجابت مزاج یکم زور بزنم یه درد شدیدی توی پایین تنم میپیچه که نمیفهمم چکار کنم     

شما کسی اینجوری بوده ؟؟؟