2777
2789
عنوان

بیاین ببینید مامانم بهم چی گفت

120 بازدید | 11 پست

امشب عروسی دخترعمه مامانمه و خوب مامانم دیروز بهم گفت که برو موهاتو آرایشگاه سشوار کن من و خواهرت هم میریم منم چیزی نگفتم شونه سشوار دارم بعد امروز توی خونه خودم موهامو سشوار کردم یکمم اتو مو کشیدم روش تقریباً خوب شد مثل آرایشگاه که نشد ولی خب صاف شد 

الان تماس تصویری گرفته بهش نشون دادم گفتش که چرا نرفتی آرایشگاه برای نمی‌دونم اینقدر پول خسیس هستی بچه‌ها الان واقعاً به نظرتون ربطی داره؟ اینکه من نرفتم آرایشگاه موهامو سشوار کنم  خسیس هستم ؟خب گفتم وسایلشو تو خونه دارم چه کاریه برای  ۴ ساعت تالار

خب خودم تو خونه انجام می‌دم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور؟والا من از این که اینجور بهم میگه خسیس ناراحت میشم من اصلا خسیس نیستم ولی خب هر کس اختیار خودشو ...

اگه متاهلی به مامانت ربطی نداره....

چه ربطی به خساست داره؛تازه عروسی فامیل خیلی نزدیک نیس که بری آرایشگاه اون همه هزینه کنی

منم فردا شب میخام برم عروسی نوه خالم،خودم تو خونه آرایش میکنم و موهامو اتو مو میکشم،وقتی وسیله هاشو تو خونه دارم چه نیازیه برم هزینه کنم🫠

شاید از قبل پیش زمینه خسیسی روو داری ک میگه

اصلا من به وقتش ارایشگاه میرم 

شنیون و میکاپ و....

لباس خوب میخرم و  میپوشم

خسیس نیستم 

کلا تو زندگی اعتقاد به میانه رو بودن دارم 

اما اینجا واقعا خوب وقتی خودم داشتم وسایل و میتونستم لازم ندیدم....