2777
2789
من کورد کلهرم ،،،کرمانشاه،،،،شما حتما طرفای کوردستان و اهل سنت هستین شما

آره عزیزم،  اهل بوکانم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منطقه ما ک اکثر دوسدارن فامیل بگیرن حتی اگهفامیلشون بد باشع،،،غریبه ب ندرت میارن

اره از اینشون خبر دارم🥲ب هر حال هرکی منو نگیره از کَفِش رفتم🤓😌❤😂

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
 ن تنها مرداشون زناشونم غیرتی ان، مرد کورد جذابه،،، تو خیلی هاشون غیرت و مردانگی میبینی،،،،ولی ...

به خدا من ۹ماه عقدبودم همسرم جرات نداشت انگشت به من بزنه وقتی میامدخونمون اینجورنگاش میکردن😠😠

همه ش بستگی ب منطقه شون داره اطراف ما خیلی راحتن..

ن کرمانشاه خانواده ها ݝیرتی و سخت گیرن،،،،خاهرشون یا دخترشون میخاد ازدواج کنه چندتا جنگ با داماد بیچاره دارن کلا اولاش با داماد بدبخت دعوا دارن،،،خخخ اخه😂😂😂😂

تو منطقه ما ک اکثر دوسدارن فامیل بگیرن حتی اگهفامیلشون بد باشع،،،غریبه ب ندرت میارن

برعکس منطقه ی ما داف پسندن😂

تو فامیلم داف نداریم ، پس غریبه میگیرن😂😂

💫 همیشه شاد باش ، بیهوده ترین روزها ، روزی است ک در آن نخندیده باشیم 💫
میگیرن عزیزم البته اگه عاشق طرف بشن هرکی باشه باهاش ازدواج میکنن 

من از کجا ی کرد گیر بیارم گیان؟🥲💔

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
به خدا من ۹ماه عقدبودم همسرم جرات نداشت انگشت به من بزنه وقتی میامدخونمون اینجورنگاش میکردن😠😠

ای گفتی دقیقا😂😂،،،،ما نامزدی و نشان زنانه مردانه جدا کردن ک داماد منو نبینه ،،،،فقط یلحظه نگام ب نگاهش خورد 

من از کجا ی کرد گیر بیارم گیان؟🥲💔

داداشام خیلییییییییی خوشکلن ولی این اخریه هم‌ اردیبهشت نامزد کرد مدرسه منو بخاطر داداشم میشناختن امار خانوادمو داشتن 😂 قدش ۱۸۷ چش عسلی هیکلی  همه میگن باشگاه میره ولی نرفته شاید سه بار کلا رفته باشه خواستگارم داشته

😂😂بچه کجایی،،، پسر مجرد زیاد داریم

تهرانم.😂❤

پسر مجرد همه چی تموم؟😍

داداشام خیلییییییییی خوشکلن ولی این اخریه هم‌ اردیبهشت نامزد کرد مدرسه منو بخاطر داداشم میشناختن اما ...

😂😂😂😂مرسیییی خواهر.باز دیر رسیدم😂🤦‍♀️ان شاءالله خوشبخت بشن رولَه😍

یاد عموی خودم افتادم با این مشخصات دقیقا همینطور جوونیش خواستگار داشته

ای گفتی دقیقا😂😂،،،،ما نامزدی و نشان زنانه مردانه جدا کردن ک داماد منو نبینه ،،،،فقط یلحظه نگام ب ن ...

والا این رفتارشون خیلی بده.آرزو نامزدبازی ماند رو دلمان😭به خدا شب حنابندان مامانم جوری بانفرت منونگاه میکردانگارمیخواستم برم آبروشان ببرم برادرام دیگه باهام حرف نمیزدن