من کورد کلهرم ،،،کرمانشاه،،،،شما حتما طرفای کوردستان و اهل سنت هستین شما
آره عزیزم، اهل بوکانم
آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه، ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و.... https://t.me/foroushaztolidi_ziba
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو منطقه ما ک اکثر دوسدارن فامیل بگیرن حتی اگهفامیلشون بد باشع،،،غریبه ب ندرت میارن
اره از اینشون خبر دارم🥲ب هر حال هرکی منو نگیره از کَفِش رفتم🤓😌❤😂
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
همه ش بستگی ب منطقه شون داره اطراف ما خیلی راحتن..
ن کرمانشاه خانواده ها ݝیرتی و سخت گیرن،،،،خاهرشون یا دخترشون میخاد ازدواج کنه چندتا جنگ با داماد بیچاره دارن کلا اولاش با داماد بدبخت دعوا دارن،،،خخخ اخه😂😂😂😂
میگیرن عزیزم البته اگه عاشق طرف بشن هرکی باشه باهاش ازدواج میکنن
من از کجا ی کرد گیر بیارم گیان؟🥲💔
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
داداشام خیلییییییییی خوشکلن ولی این اخریه هم اردیبهشت نامزد کرد مدرسه منو بخاطر داداشم میشناختن امار خانوادمو داشتن 😂 قدش ۱۸۷ چش عسلی هیکلی همه میگن باشگاه میره ولی نرفته شاید سه بار کلا رفته باشه خواستگارم داشته
یاد عموی خودم افتادم با این مشخصات دقیقا همینطور جوونیش خواستگار داشته