2777
2789
عنوان

بنظرتون این رفتارم خیلی زشته☹️

138 بازدید | 9 پست

رفته بودیم خونه پسر دایی شوهرم

(طبقه پایین خونشون تعمیرگاهه شوهرم ماشینو برد 

بعد پسر داییش اومد اصرار کرد ک برو بالا دارن آش درست میکنن نذری)

منم رفتم بالا 

یکم با خانوماشون نشستم

ولی زیاد باهام ارتباط نگزفتن ینی باهم حرف میزدن منم حرفی نداشتم بگم ی کاسه اش ریخت گف ببر خونتون 

بعد من گفتم اگ کار شوهرم تموم شده برم ک گفتن تموم شده

رفتم پایین پسر داییش گف چ زود پا شدی عروس انگار راحت نیس😥

بعد شوهرم بمن میگ این چ رفتاریه داری؟با هیشکی گرم نیستی رفت و امد نداری دوس نداری

میگم خب چیکار کنم من این شکلی ام الان دیگ مث قبل نیس همه رفت و امد کنن

بعدم کسی با من گرم نباشه من واقن خجالت میکشم برم خونش

شوهرمم میگ بحاطر همین کارات من از همه حرف میشنوم 

منم دیگ سکوت کردم چیزی نگفتم

چیکار کنم خب خوشم نمیاد از رفت و امد

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودشون آش دادن دستت گفتن برو خونت بعد شوهرت چی میگه این وسط مردا یه چیزیشون میشه ها

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شخصیت شما اینجوریه ، درون گرایی علاقه نداری با کسایی که نمیشناسی ارتباط بگیری

دقیقا خاله من با همسرش همین مشکل رو داره

خاله ام به شدت برون‌گرا و اجتماعیه ولی همسرش درون‌گرا 

یعنی فقط در حد سلام و خداحافظ با ما 

البته یه چیزی هم بگم یه مرز باریکی بین آداب معاشرت بلد نبودن و درون‌گرا بودن وجود داره

خب شخصیت شما اینجوریه ، درون گرایی علاقه نداری با کسایی که نمیشناسی ارتباط بگیریدقیقا خاله من با همس ...

عزیزم من شدیدا ادم برونگرایی بودم ینی همه سر زبون دار بودن و خوش و بش کردنمو میگفتن 

ولی بعد ازدواجم افسرده شدم و دلیل گوشه گیر بودنمم همینه 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40