2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ اخ پسراشونننن.لامصبا😍❤

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
دعواهاشونم زیاده هر جا کرمانشاه میری همش دعوا،انقد ک ݝیرتی ان خون میکنن 

البته با وجود تمام این خصوصیاتی ک گفتم ، فقط یه مرد کورد میتونه منو جذب خودش کنه و لا غیر😂

💫 همیشه شاد باش ، بیهوده ترین روزها ، روزی است ک در آن نخندیده باشیم 💫
چرا اتفاقا خیلیم خوبن نسبت به جاهای دیگه اطراف ما هیچ پسری تا ازدواج نکنه رابطه جن سی نداره اینقدر پ ...

🥲کاش از غریبه هام زن میگرفتن.

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
پسرای کرمانشاه ،فوق العاده ݝیرتی بدنساز تیپ لاتی مرام معرفت دارن

مورد سراغ نداری خواهر؟🤪❤

همه فارسا همین میگن😂 گرچه من به دو سه نفر چندتا کلمه گفتم اونایی که به گوششون خورده خیلی روون ...

بابا همسر من ترک هست پدر من رو در آورده که خوب تلفظ نمیکنی 😬

عاشق زبان آذری هستم 

البته با وجود تمام این خصوصیاتی ک گفتم ، فقط یه مرد کورد میتونه منو جذب خودش کنه و لا غیر😂

ن تنها مرداشون زناشونم غیرتی ان،

مرد کورد جذابه،،، تو خیلی هاشون غیرت و مردانگی میبینی،،،،ولی بعضی فرهنگامون خخخ مثلا من شوهرم دوران عقد یکبار اجازه داشتیم همو ببینیم 😂😂

آ آ خطرن

ن باور کن.

کرد داریم تا کرد

ن تنها مرداشون زناشونم غیرتی ان، مرد کورد جذابه،،، تو خیلی هاشون غیرت و مردانگی میبینی،،،،ولی ...

همه ش بستگی ب منطقه شون داره

اطراف ما خیلی راحتن..

💫 همیشه شاد باش ، بیهوده ترین روزها ، روزی است ک در آن نخندیده باشیم 💫