2777
2789
عنوان

به نظرتون یک پسر تا چه سنی می‌تونه لخت مادرش رو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 68 پست
عزیزم نه به امضات نه به لحن زشتت

شمام بهتره اول ی نگاه ب امضای خودت کنی. .. بعدش الکی قضاوت کنی منو 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جا خوندم از بچگی موقع لباس عوض کردن بچه ها رو از اتاق بیرون کنین تا معنای حیا و حد و مرز رو متوجه بشن 

نمی‌دونم بعضی زن ها چی میخوان از لخت شدن چه جلوی محرم چه نامحرم

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

منم نگفتم لخت عزیزمهیچ عقل سلیمی نمیگه جلوی بچت یا هر شخص دیگه ای لخت باشلباس راحت پوشیدناز نظر من ت ...

فکر میکنم نظرمون مشابهه پس

منم میگم نه خیلی بسته نه خیلی لختی.

Intj- 

دقیقا ، مثلا خودتون توی خونه چطور لباس میپوشید؟تو خونه سوتین هم میپوشید؟

من جواب اون کاربرو دادم که گفت جلو پسراتون لخت باشید تا چشم و دل سیر بشن. ..

ما جلو پسرامون کاملا متعارف لباس میپوشیم.  

چون به نظرم فقط زن و شوهر باید جلو هم راحت باشن. 

بعضیا انقد مشکل دارن که با خانواده خودشونم تحریک میشنمثلا طرف پسر ۱۵ ساله بود میگفت مادر و خواهرمو ه ...

رفتار پدر و مادر خیلی مهمه. اگه جلوی بچه خیلی نسبت به این مسائل حساسیت نشون بدی نتیجه اش بهتر از این نمیشه. 

من جواب اون کاربرو دادم که گفت جلو پسراتون لخت باشید تا چشم و دل سیر بشن. ..ما جلو پسرامون کاملا متع ...

شما بهترین کار رو میکنید ، چون واقعا باعث بلوغ زودرس میشه

رفتار پدر و مادر خیلی مهمه. اگه جلوی بچه خیلی نسبت به این مسائل حساسیت نشون بدی نتیجه اش بهتر از این ...

اره بعضیا از اینور میفتن

بعضیام برعکس از اونور

هرچیزی حد وسطش خوبه..

Intj- 

منم ی خواهر شوهر دارم بلا نسبت گاااااااو بچه دختر 12,ساله رو با پسر ده ساله میفرسته حموم که مگه چیه ...

خاک به سرش کنم ، واقعا دیگه نمیشه کاری کرد با این افکار افتضاح شون