[QUOTE=254499133]😂😂😂😂اون دیشم باید از جیب بدم.نخواستیم بابا😂🤦♀️ مورد شر شوتی سوار زیاد هست دو ...
❤❤
من چنتا کرد تو زندگیم دیدم از قبل.اینا ی طورایی شدن قهرمان زندگیم.هیچجا حتی بین خود کردام شبیهشونو ندیدم.
اینه که...
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ب پسرای کورد حس برادری دارم اصلا نمیتونم بهشون حسی داشته باشم نمیدونم چرا
دیگه تو ذهنته که دوس داری با تهرانی ازدواج کنی.❤
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
انشاالله هنوز انتخاب نکردم حالا قبول بشم بعدا ی فکری میکنم
😊🤲🧡