2777
2789
عنوان

زگیل انگشت و درمانش بیاین ببینم

12671 بازدید | 51 پست

چیکارکنمیه زگیل کوچیک روی انگشتم بود هیچ آزار و اذیتی نداشت برام ولی خب از شکل ظاهریش که رو انگشتم عین یه دونه جوش بود اذیت میشدم

رفتم روش نوار چسب زدم دوسه روز تند تند چسب زدم و عوض کردم الان امروز که گذاشتم چند ساعت انگشتم هوا بخوره دیدم روش زخم بسته شده واز برجستگیش کم شده بنظرتون کارش تمومه یا بازم چسب زدنو ادامه بدم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری کرایو کنی . این ویروسه تو بدن . 

نه بابا یه دونه تو عمرم زده حالا

اونم بنظرم از عوارض قرصی بود که خوردم البته نمیدونم زگیل بود یا یه ضایعه ی دیگه کلا هیچ سوزش خارش و هیچی نداشت فقط یه برجستگیه کوچیک بود

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

نمیدونم والا 

رو‌انگشتم یه برجستگیه کوچیک بود دقیقا حتی نمیدونم زگیل بود یا نه یهویی اومد

تاحالا نداشتم

میگم شاید از عوارض قرصی بود که خوردم 

ویروسش خطرناکه؟ دلیلش چیه؟ چ کار باید انجام بدیم از بین بره؟ من هم چندتا زگیل ب دست و پاهام دارم ...

من رفتم دکتر یکی دوتاش برام سوزوند اما دو تا دیگه دارم خیلی ریزه . چشمش ندید گفت ولش کن وقتی انقد ریزه نمیخواد برداری . اما اگه رو انگشتی هست  باهاش بدنت رو میشوری بهتره ک برداری میگن باعث زگیل تناسلی میشه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
ویروسش خطرناکه؟ دلیلش چیه؟ چ کار باید انجام بدیم از بین بره؟ من هم چندتا زگیل ب دست و پاهام دارم ...

نه خطر ناک نیست منم دارم . از ایمنی ضعیف بدن هامونه متاسفانه . باید جاهایی که میزنه رو کرایو کرد . شاید دوباره بزنه بیرون شایدم هیچوقت نیاد بیرون

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
پسر منم انگشتش داره یدونه همش میکنه😩😩

چسب زگیل بگیر براش

بیشتر نشه یه وقت

نه بابا یه دونه تو عمرم زده حالا اونم بنظرم از عوارض قرصی بود که خوردم البته نمیدونم زگیل بود یا یه ...

زیگیل نه درد داره نه خارش . برای تشخیص برو دکتر پوست . منم شالها نداشتم . این سالها شاید 12 سال اینها . یهو زد 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
نه خطر ناک نیست منم دارم . از ایمنی ضعیف بدن هامونه متاسفانه . باید جاهایی که میزنه رو کرایو کرد . ش ...

من ازمایش ایمنی بخاطر  ناباروریم  دادم.

ایمنی بدنم خوب بود.

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...