2777
2789
عنوان

زگیل انگشت و درمانش بیاین ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 12955 بازدید | 51 پست
من ازمایش ایمنی بخاطر  ناباروریم  دادم. ایمنی بدنم خوب بود.

خدا رو شکر . من دکتر رفتم و ازش سوال کردم . برای همون میگم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
مگه با چسب برطرف میشه ؟  زگیل ی نوع ویروس . با برداشتن و یا دارو برطرف میشه

آره با چسب میره

کلا یه دونه س انشاا.. که بره دیگه برنگرده

حدود دوماهی هست اومده 

با همین چسب همینجا چند تا گفتن درمان شده یا باسیر با لاک ناخن یا شیره درخت انجیر 

اونقدراهم وحشتناک نکنید مسئله رو توروخدا

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دونه کنار ناخن دستم بود خیلی اذیت میشدم در آوردم دوباره انگار از کنارش داره در میاد نمیدونم چیکار کنم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...

نمیدونم من اسپیرونولاکتون مصرف میکنم

99درصد احتمال میدم بخاطر اونه تو بدنم یه چیزایی تغییر کرده 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
ی دونه کنار ناخن دستم بود خیلی اذیت میشدم در آوردم دوباره انگار از کنارش داره در میاد نمیدونم چیکار ...

چجوری در اوردی

خانما منم یکی رو دستم دارم ممکنه به ناحیه جنسی منتقل بشه یا اون فرق داره؟  کلا واگیرداره یا ن

نمیدونم میگن عکس دستکاریش نکنین به جاهای دیگه منتقل نمیشه منم از همین چیزاش ترسیدم 

آره با چسب میره  کلا یه دونه س انشاا.. که بره دیگه برنگرده حدود دوماهی هست اومده  با هم ...

وحشتناک ک نیست 😄 رفتم دکتر گفت بهترین و سریعترین راه درمان سوزوندنه 

ولی اون دوتا ک خیلی ریزن رفته رو مخم دوست دارم ی جوری بردارمشون دارم 😁

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
نمیدونم میگن عکس دستکاریش نکنین به جاهای دیگه منتقل نمیشه منم از همین چیزاش ترسیدم 

برا من خیلی ریزه ولی ستکاریش میکنم با انگشت میکنمش وقتی بیکارم ناخنمو میکشم روش 😁 از همین دستکاریا میترسم جاها دیگه هم بزنه 

🌺🍒🌺🍒🌺🍒🌺🍒🌺🍒🌺🍒🌺
من چندتا داشتم سیر از وسط نصف میکردم میکشیدم روش میسوخت بعد چندبار انجام دادن  کلا رفتن

روش زخم نمیبست آخرش؟

یا یهویی میرفتن؟

منم یکی رو انگشتم بود شدن ۵ تا بقیه انگشتامم درآوردن

فریزشون کردم دیگ درنیومدن کل هزینه شد ۵۰۰ تومن

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
برا من خیلی ریزه ولی ستکاریش میکنم با انگشت میکنمش وقتی بیکارم ناخنمو میکشم روش 😁 از همین دستکاریا ...

من میخام ببینم این مرحله زخم بستن امکانش هست که باعث از بین رفتنش بشه؟

مثلا سوزوندی زخم شد بعدش رفت؟

سلام. یچیز عجیب که من تجربه کردم 

برای دخترم پماد بعد نیش حشرات دپی رو میزدم 

بعد چند روز دیدم زگیل روی انگشت خودمم محو شده

اولش تعجب کردم ولی چند بار دیگه تست کردم 

جالب بود بعد چندروز کلا محو میکنه 

نمیدونم اصلا چه ربطی به هم دارن ولی این تجربه من بود 

گفتم اینجا بگم مشکل شما هم حل بشه