2777
2789
عنوان

زگیل انگشت و درمانش بیاین ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 12970 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بخاطر جواب دادنت من سه شبه میزارم تاول زده ولی زگیل برامن برجسته نیست تخته پس دیگ نزارم سه شب ...

خواهش میکنم عزیزم . وقتی میزنی میسوزه ؟ اگه میسوزه ادامه بده من زیاد گذاشتم سه بار بیشتر گذاشتم

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ممنون بخاطر جواب دادنت من سه شبه میزارم تاول زده ولی زگیل برامن برجسته نیست تخته پس دیگ نزارم سه شب ...

مآل منم برجستگیش تموم شد صاف شد بعدشم کلا ناپدید شد 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

نه بابا یه دونه تو عمرم زده حالااونم بنظرم از عوارض قرصی بود که خوردم البته نمیدونم زگیل بود یا یه ض ...

سلام من زگیل داشتم دو سال و تجربه خودم میگم و چطور درمان شدم،زگیل یک ویروس زنده دارای DNA هست وقتی وارد بدن میشه تکثیر میشه و شروع میکنه به تغییر شکل سلولهای بدن و سلولهای سرطانی آزاد میکنه و متاسفانه خیلیا فک میکنن یک بیماری پوستی و سطحیه با لیزر و کرایو برطرف میشه ولی وقتی لیزر میکنی تازه ویروس تحریک میکنی و باعث میشه چند برابر زائده ردی سطح پوست بزنی و خیلیا وقتی زائده پاک میشه به خیال اینکه درمان شده بیخیال درمان درست میشن و ویروس توی بدنشون باعث سرطان میشه و این ویروس توی رابطه جنسی طی سه ثانیه ابتدای رابطه به طور صددرصد انتقال پیدا میکنه و توی خانمها باعث سرطان دهانه رحم و آقایون سرطان پروستات میشه و خداروشکر من تونستم ریشه‌ای درمان کنم من یک مثال میزنم یک درخت در نظر بگیرید وقتی از تنه ببرید دوباره رشد میکنه چون ریشه در زمین داره و اگر از ریشه بکنید درختو دیگه رشد نمیکنه،زگیل هم اینجوریه باید از ریشه دفع بشه،کسی که منو درمان کرد مشاوره رایگان میده و کلا کارش درمان ویروسهای مقاربتیه میتونید ازش مشاوره درست بگیرید و درست راهنماییتون کنه تا خدایی نکرده به مشکل نخورید پیجش میدم شمارش هم توی پیجشه clinic.hpv.karami کارشون خیلی درسته