2777
2789
عنوان

زگیل انگشت و درمانش بیاین ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 12950 بازدید | 51 پست
روش زخم نمیبست آخرش؟ یا یهویی میرفتن؟

اونا ک کوچیک بودن یهو میرفتن یه دونه بزرگ رو انگشتم بود چون همش دستکاریش میکردم خودم میکندمش زخم میشد باز درمیومد خیلی بزرگ و سفت شده بود انقد سیر زدم وقتی میسوخت هی کوچیکتر میشد بعد چند روز کلا ناپدید شد 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

نمیدونم میگن عکس دستکاریش نکنین به جاهای دیگه منتقل نمیشه منم از همین چیزاش ترسیدم 

سلام آبجی جونم عصرت بخیر 

سیر رو  با سرکه سفید قاطی کن روی انگشت با باند و پلاستیک ببند.. 

واسه خوب شدن یه ریشه سفید داره که باید کامل در بیاد  

یه ویروسِ که میگن توی آب آلوده است 

مراقب باش به جای دیگه منتقل نشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام ببینم این مرحله زخم بستن امکانش هست که باعث از بین رفتنش بشه؟ مثلا سوزوندی زخم شد بعدش رفت ...

خب یه سیر نصف کن بکش روش چند روز تکرار کن بعد چند روز میرع کلا کار سختی ک نیست 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ی دونه کنار ناخن دستم بود خیلی اذیت میشدم در آوردم دوباره انگار از کنارش داره در میاد نمیدونم چیکار ...

نباید دست میزدی . پخش میشه . بری دکتر برات کرایو میکنه

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
نمیدونم من اسپیرونولاکتون مصرف میکنم 99درصد احتمال میدم بخاطر اونه تو بدنم یه چیزایی تغییر کرده&nbs ...

برای تیروئیده درسته ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
برای تیروئیده درسته ؟

نه یه قرصه فشار خونه و احتباس آب توبدن

ولی من برای جوش و اینا مصرف میکنم تاثیر داره

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
سلام. یچیز عجیب که من تجربه کردم  برای دخترم پماد بعد نیش حشرات دپی رو میزدم  بعد چند رو ...

سلام پماد بعد از نیش رو باید بگیرم؟ روزی چند بار زدید؟ 

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
سلام. یچیز عجیب که من تجربه کردم  برای دخترم پماد بعد نیش حشرات دپی رو میزدم  بعد چند رو ...

این پماد؟ https://www.digikala.com/product/dkp-1721401/لوسیون-پس-از-نیش-حشرات-دپی-مدل-itch-eraser-حجم-45-میلی-لیتر/

بله همینه، روزی دو سه بار میزدم اوکی شد 

خیلی ممنون برای دخترم زدم البته قبلش شیره انجیر زدم ولی کرم رو که زدم خیلی زود از بین رفت. ممنون از راهنماییت ایشالا سلامت باشین

خوش حالم که مفید بود براتون🌹

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون. من چندتا زگیل زشت رو دستم دارم که حدود ۴ساله دارمشون. خواستم بدونم شما مطمئنی که برا خودت زگیل بوده؟ اگر قطعی زگیل بوده و از بین رفته ک منم امتحان کنم

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون. من چندتا زگیل زشت رو دستم دارم که حدود ۴ساله دارمشون. خواستم بدونم شما ...

مخصوصش نبود منم اتفاقی کشفش کردم😅ولی جواب داد، ضرر و هزینه ی خاصی هم نداره پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کن بنظرم که خوب میشه، بازم هرجور خودتون صلاح میدونی🌹