2777
2789

دوست من ۶ سالو خرده ای منتظر بود 

خیلی دکتر های مختلف رفت حتا متخصص طب سنتی 

ولی آخر رفت بیمارستان زنان و نازایی اونجا بهش گفتم سریع باید آی وی اف کنی چون ممکنه یائسته بشی آی وی اف کرد

خداروشکر با یه تخمک که جنین شد گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من ۶ سالو خرده ای منتظر بود  خیلی دکتر های مختلف رفت حتا متخصص طب سنتی  ولی آخر رفت ...

عزمزمه من جنین دارم دوسال که میخوام انتقال بدم ضخامت رحمم بالا نمیره .

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
زن داییم بعداز۱۴سال بچه دارشدالانم کلاسدومه

چقدر امروز تو تراس یواشکی گریه کردم در حین لباس شستن که شوهرم نبینه یعنی واقعا من نباید زیر این آسمون به این بزرگی یه ستاره داشته باشم این همه بچه چرا من 

چقدر امروز تو تراس یواشکی گریه کردم در حین لباس شستن که شوهرم نبینه یعنی واقعا من نباید زیر این آسمو ...

عزیزدلم الان که ناباروری معنانداره،،هزینشم شنیدم رایگان کردن،،ادم خوبی نیستم امااگه دوس داری اسمتوبگوهرروزسرنمازدعات کنم،ان شاالله خدادامنتوسبزکنه به همین زودی زود

عزیزدلم الان که ناباروری معنانداره،،هزینشم شنیدم رایگان کردن،،ادم خوبی نیستم امااگه دوس داری اسمتوبگ ...

رایگان؟ 🤣🤣🤣

خودشون را مسخره کردن حدود 40 میلیون درمیاد

با بهترین بیمه ها هم کم کم 10 تومن

داروهاش که واویلا

ناباروری معنی داره، خولم داره

از دور شنیدن و گفتن راحته

عزیزدلم الان که ناباروری معنانداره،،هزینشم شنیدم رایگان کردن،،ادم خوبی نیستم امااگه دوس داری اسمتوبگ ...

رایگان نیست گلم اتفاقا مرکز های دولتی هم بعضی از خدماتشون رو ازاد کردن

زنـدگـی کـردن مـن مـردن تـدریـجـی بـود...انـچـه جـان کنـد تنـم عمـر حسـابـش کـردم......

ممنون عزیزم بگو مامان امیر حسین .همه اینجوری صدام میکنن .

واقعا اینقد حوصله ی بچه و بچه داریو دارید ک اینقد دنبالشید 

توی این دنیای بد میخایید یه بچه رو بیارید بدبخت کنید؟

و اینکه اینقدد ک پی گیر بچه اید بعدن ک میارینش اونقد هم تپ تربیت و بزرگ کردنش به اندازه ای ک رو اووردنش وقت گذاشتید وقت نمیزارید

تا خَرمَنَت نسوزد تشویشِ ما ندانی