2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اینقد حوصله ی بچه و بچه داریو دارید ک اینقد دنبالشید  توی این دنیای بد میخایید یه بچه رو ...

تازه بعدش خدانکنه یه مشکلی داشته باشه

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
رایگان؟ 🤣🤣🤣 خودشون را مسخره کردن حدود 40 میلیون درمیاد با بهترین بیمه ها هم کم کم 10 تومن دارو ...

نه عزیزم یه قرون نمیدن من که باید برم تهران اینجا برام هیچ کاری نکردن حداقل بالای ۱۰۰ تومن باید خرج کنم کاش کمتر بود 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

من دوساله ازدواج کردم الان میخام دیه بچه دارم بشم ب لطف خدا کلا غربالگری اینا رفتم ب شکر خدا هیچی ندارم فقط عفونت کم خونی دارم اونم فقط قرص اینا نوشت فقط شوهرم موند اونم ازمایش پاپ اسمیر میده ب لطف خدا شوهرم هم چیزی نداره مطمعن هستم

من چندسالی جلوگیری کردم بعد ک خواستم باردارشم دکترگفت باید آی وی اف شی.دنیا روسری خراب شد .دوسال تلاش کردم ولی دیگه به فکر آی وی اف شدم ک خدا طبیعی داد.اگه خدا بخواد هرچیزی ممکنه.ناامید نشید

واقعا اینقد حوصله ی بچه و بچه داریو دارید ک اینقد دنبالشید  توی این دنیای بد میخایید یه بچه رو ...

@نی_نی_یار_پنج  

عنوان تاپیک، موضوعش، همه چیش مشخصه

چرا یه نفر باید و این حرفا رو بزنه؟ 

اینکه شاید مادرش حوصله ایشون را نداشته، یا نزدیکانش رفتار خوبی با بچه هاشون ندارن، دلیل نمیشه بیاد و این چرندیاتو اینجا بگه

@نی_نی_یار_پنج     عنوان تاپیک، موضوعش، همه چیش مشخصه چرا یه نفر باید و این حرفا رو بزن ...

واااااااااااااااااااا

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤

عزیزم برا منی که یه پزشک بخاطر قصور پزشکی بچشون کشت و طعم مادر بودن چشیدم اینقدر تشنه بچم که الان ۳۰ تا بچه نیازمند رو مربیم .اگر میخواستم سیر شم یا حوصله تربیت نداشته باشم تو این چند سال از این سی تا بچه خسته میشدم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه