2777
2789
واقعا اینقد حوصله ی بچه و بچه داریو دارید ک اینقد دنبالشید  توی این دنیای بد میخایید یه بچه رو ...

سلام عزیزم همیشه طبق عنوان راهنمایی بدن هر وقت گفتن بیایین پشیمونم کنین از بارداری یا گفتن بچه بیارم یا نه بعد این پست جاش اونجاست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برا منی که یه پزشک بخاطر قصور پزشکی بچشون کشت و طعم مادر بودن چشیدم اینقدر تشنه بچم که الان ۳۰ ...

ان شاالله به خواستت برسی ❤

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
@نی_نی_یار_پنج     عنوان تاپیک، موضوعش، همه چیش مشخصه چرا یه نفر باید و این حرفا رو بزن ...

😂😂😂😂

واقعا نمیبینم حرفی زده باشم کع مثل بچه پیشدبستانیا ک از فشار زیاد میرن مامانشونو میارن نی نی یار تگ کنی😂😂😂

من خودم از بچه بدم میاد  و هیچ توهینی و یا حرف بدی نزدم. چرا فشار میخوری؟ میتونم بدونم؟ 

از حرف زدنت معلومه ۱۵ سالته

تا خَرمَنَت نسوزد تشویشِ ما ندانی
عزیزم برا منی که یه پزشک بخاطر قصور پزشکی بچشون کشت و طعم مادر بودن چشیدم اینقدر تشنه بچم که الان ۳۰ ...

حس بحث کردن ندارم 

ولی شما هم واقعا اتفاق بدی براتون افتاده🤦🏻‍♀️خدا لعنتشون کنه 

هعی

چقدر امروز تو تراس یواشکی گریه کردم در حین لباس شستن که شوهرم نبینه یعنی واقعا من نباید زیر این آسمو ...

خدا دامنت سبز کنه عزیزم توکل کن به خودش مطمئن باش ی روزی ب خواسته دلت میرسی ک اصلا منتظرش نبودی ،ایمان داشته باش اون خدایی ک این آرزو رو تو دلت کاشته روز رسیدن بهش و جوونه زدنش را هم تعیین کرده پس صبور و باش و شکایت نکن فقط بگو خدایا میدونم و مطمئنم تو انقد مهربون هستی ک نعمت مادر شدن را به منم میدی و از ته دلت بگو و‌شک نکن و پیشاپیش به خاطر این نعمت از خدا تشکر کن. من با اولین اقدام حامله شدم ولی میدونی چی شد تو حاملگی سرطان گرفتم و مجبور شدم شیمی کنم و هر روز میگفتم خدا ممنونم ک بچم را سالم میذاری تو بغلم و ممنونم ک منو لایق مادر شدن دونستی و اجازه میدی من یکی از بنده های تو را پرورش بدم و بزرگش کنم و خداروشکر همینطورم شد پسرم الان دو سالشه.

من همه اميدم خداست
😂😂😂😂 واقعا نمیبینم حرفی زده باشم کع مثل بچه پیشدبستانیا ک از فشار زیاد میرن مامانشونو میارن نی ...

@نی_نی_یار_پنج    

ایشون بی ادبی هاشو داره ادامه میده

تاپیک ای دوس پسرش تموم شده اومده اینجا

دلیلش هم اینه تاپیکای ممنوعه خودشون سر نمیزنین حس میکنن هر چرندی را میتونن بگن

سلام عزیزم همیشه طبق عنوان راهنمایی بدن هر وقت گفتن بیایین پشیمونم کنین از بارداری یا گفتن بچه بیارم ...

منم حرف دلم رو زدم و توهینی نکردم شما چرا اینجورید قدرت انتقاد ندارید؟

@نی_نی_یار_پنج     عنوان تاپیک، موضوعش، همه چیش مشخصه چرا یه نفر باید و این حرفا رو بزن ...

دقیقا بخدا با اشک دارم تایپ میکنم دلم گرفته بود خواستم یکم آروم شم ولی با این حرفا انگار تیر میکنن تو قلب آدم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه