2777
2789
@نی_نی_یار_پنج       ایشون بی ادبی هاشو داره ادامه میده تاپیک ای دوس پسرش تمو ...

چقد تو بچه ای پیشم بودی یه سیلی محکم میزدم بیخ گوشت

تا خَرمَنَت نسوزد تشویشِ ما ندانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حرف دلم رو زدم و توهینی نکردم شما چرا اینجورید قدرت انتقاد ندارید؟

نظری که بحث تاپیک رو به بیراهه ببره ممنوعه عزیزم خیلی تاپیک زدم در این مورد لطفا نظری ندین بحث تاپیک رو عوض کنه الان هر کس میاد یک ریپلای میزنه جوابتون رو میده و کلا بحث عوض میشه حرف دلتون جاش تو این تاپیک نبود عزیزم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

@نی_نی_یار_پنج     ایشون برخورد خانوادشو با خودش داره اینجا بروز میده نظری ندارین؟!!!!& ...

پستمو نخوندین؟ گفتم جواب ندین چرا رو هر پستشون منو تگ میکنین؟ این باعث میشه بیشتر دعوا بشه توهین هم بشه یک بار تگم کنین من میخونم و می بینم کسی چیزی میگه پستهاش رو ریپلای نکنین و منو تگ نکنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

دقیقا بخدا با اشک دارم تایپ میکنم دلم گرفته بود خواستم یکم آروم شم ولی با این حرفا انگار تیر میکنن ت ...

اهمیت نده

اینا خودشون از طرف خانواده طرد شده هستن، بخاطر همین فکر میکنن همه همین رفتارو با بچه هاشون دارن

خدا انشااله بهت نی نی سالم و صالح بده