2777
2789

من چهارشنبه رفتم ازمایش مربوط به ماه هفتم بارداری رودادم بعدامروزکه رفتم جوابش روبگیرم گفت بایدازمایش ادرارروتکرارکنی به نظرتون چرابایدتکرارش کنم ازخواهرشوهرم که پرستاره سوال کردم گفت لابدبه چیزی مشکوک شدن که گفتن تکرارش کن😪😰😰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شاید اشتباه ی ادرار ریخته شده چرا سریع فاز بد می گیری بپرسی بهت میگن ولی نمی گن ریخته میگن ک ...

خب من کم تجربم واین اولین بارداریمه باحرف خواهرشوهرم خیلی ترسیدم 

حتما عفونت داری. حتما خواسته ببینه بهتون دارو بده یا نه. منم ادرارم عفونت داشت .دکتر آزمایش و تکرار ...

ازمایش ادراردقیقاچی رو نشون میده عفونت وقندی یاچیزدیگه‌ای هم نشون میده

خب من کم تجربم واین اولین بارداریمه باحرف خواهرشوهرم خیلی ترسیدم 

عجب خواهر شوهر خنگی نباید بهت استرس وارد کنه آخه چرا همیشه بدترین فکر و میکنیم همیشه فکرهای مثبت بکن عزیزم 

بستگی داره دکتر،چی خواسته باشه یه موقع  عفونت های مختلف،کارکرد کلیه،بودن خون تو ادرار بودن پروتئین تو ادرار، هدف اصلی کارکرد درست کلیه 

انشالله که خیره فکر،بد هم نکن

عجب خواهر شوهر خنگی نباید بهت استرس وارد کنه آخه چرا همیشه بدترین فکر و میکنیم همیشه فکرهای مثبت بکن ...

مرسی عزیزم خیلی باحرفات اروم شدم انشالله که چیزخاصی نیست

ازمایش ادراردقیقاچی رو نشون میده عفونت وقندی یاچیزدیگه‌ای هم نشون میده

نگران نباش هرچی هست برای بارداریه ، بعدش رفع میشه . برای نی نی هم مشکلی پیش نمیاد .اصلا به خودت استرس نداره. آزمایش ادرار چیز خطرناکی توش نیست که بخواهی نگران بشی