منو شوهرم ازدواج دوممونه همسرم از ازدواج اولش یه پسر دو ساله داشت، تا الان ک نزدیک پنج سالشه من بزرگش میکنم، ننه بی عرضش از دو ماهگی ولش کردع یه بارم سراغش نگرفته، الان ک زندگیمون سرو سامون پیدا کرده، تازه رفته شکایت نامه تنظیم کرده ک میخام بچمو ببینم، الهی خدا لعنتت کنه تا الان کدوم قبری بودی،رفته سع بار شوهر کرده و جدا شده ح... رومزاده، حالا ک من ب این بچه وابسته شدم اومده ازم بگیرتش، الهی تیکه تیکه شی ک داری زندگیمونو جهنم میکنی😭😭بچه ها حالم خیلی بده توروخدا بگین چیکار کنم، اگ بچم ازم جدا شه من یه لحظه هم نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭
بنظرم از حسادت قصد داره زندگی شماهارو ب اشوب بکشه اگر بچه اش مهم بود از همون زمان ک سر پناه پیدا کرد ...
اره بخدا من میدونم از سر حسودیه، قبلا همسرم اینا واسطه فرستادن ک بیا سر زندگیت و بچتو تروخشک کن یا حداقل بیا باخودت ببرش ولی هزینش با من قبول نکرده، حتی یه بار بچه پنج شش ماهه بوده دست مادرشوهرم بوده از پله میوفته بیهوش میشه میبرنش بیمارستان، میرن التماس میکنن ک بچت بیمارستانه داره میمیره بیا ببینش نمیاد، اونوخت اینجا میگن اون نادرشه حق داره😂😂
بچه رو ازت نمیگیره . فقط میخواد ببینه . ولی بدون اینکه خود بچه بفهمه تو پاشنه کفشش یا تو کیفش جی پی اس بزار . یه چیزی که قابل ردیابی باشه . چون مهر مادری مثل آتش زیر خاکستر بیدار بشه یه دفعه شعله ور بشه کار به جنون و حماقت میکشه . بچه رو ندزده . الآنومن بگم نگران بشی بهتر از اینه که نگم و بعدا دق کنی .
شما خیلی محترم و عزیزی ولی بالا بری پایین بیای اون خانم مادرشه و حق داره بچه رو ببینهاگر واقعا به ای ...
اخه اگ مادرش یه درصد بخاطر بچش میخاست ببینتش اصلا خودم میکفتم اینم بچت ولی داره ازین سواستفاده میکنه، بچش تو بیمارستان در حال مردن بود چرا نیومد ملاقاتش، این مادره اره
اخه حس مادرانه ای وجود نداره بخدا حاضرم دست رو قران بزارم اگ یه درصد دلش برا بچش تنگ شده باشه
نمیشه قضاوت کرد . ما که از دل اون مادر خبر نداریم . شاید مجبور بوده . شاید بیمار روحی بوده و بی احساس . ولی الآن خوب شده و احساسش برگشته . خدا به یه مادر حق داده بچه شو ببینه . قانون هم حق داده . مگر اینکه شما نگران باشی بچه از مادر فیزیکی خودش مهربونی ببینه و بهش وابسته بشه و محبتش به مادر واقعیش که شما هستی کم بشه . ولی این اتفاق نمیوفته . محبت بچه به شما تثبیت شده س . اگر قرا ه به راحتی سست بشه بزار اصلا محبتی در کار نباشه .
شما خیلی محترم و عزیزی ولی بالا بری پایین بیای اون خانم مادرشه و حق داره بچه رو ببینهاگر واقعا به ای ...
یعنی چی اسی دو ساله دارع براش مادری میکنه چرا بهش حق نمیدید، میخاستی بگه مادر مهربان پسرم بعد پنج سال دلش تنگ شده الهی براش بمیرم به به و چه چه، شماها دیگ کی هستین